Μια φορά το χρόνο, όλοι οι εμπειρογνώμονες στον τομέα του στόλου και της κινητικότητας συγκεντρώνονται σε μια μοναδική εκδήλωση –  το Fleet Europe Summit. Φέτος, στις 26-28 Νοεμβρίου στη Βαρκελώνη, το συνέδριο θα εξερευνήσει το δρόμο για τη μελλοντική επιτυχία σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κλάδο.

Τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν στο σημαντικό αυτό ευρωπαϊκό συνέδριο για το χώρο του Fleet είναι:

  • Από το πετρέλαιο στα ηλεκτρικά

Γεγονός: το πετρέλαιο βρίσκεται υπό πίεση στην Ευρώπη. Η νέα διαδικασία δοκιμών εκπομπών WLTP προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη αβεβαιότητα – και κόστος – στους κινητήρες ICE. Είναι, λοιπόν, η κατάλληλη στιγμή για τη μετάβαση στα ηλεκτρικά; Εάν ναι, πώς προχωράτε; Και ποιος θα είναι ο αντίκτυπος στη στρατηγική του στόλου σας και σε ολόκληρο τον οργανισμό σας;

EV Test Drive στις 27 Νοεμβρίου Δοκιμάστε πάνω από 10 διαφορετικά ηλεκτρικά οχήματα (αυτοκίνητα και σκούτερ).

Fleet Europe Forum στις 28 Νοεμβρίου  Ανακαλύψτε πώς θα περάσετε στα ηλεκτρικά οχήματα και ποια θα είναι η προστιθέμενη αξία για τον οργανισμό σας και τους εργαζόμενους σε αυτόν.

  • Κινητικότητα ως υπηρεσία (MaaS)

Η τάση στην ευρωπαϊκή βιομηχανία του στόλου είναι αρκετά απλή: το αυτοκίνητο της εταιρείας χθες, Car-as-a-Service (CaaS) σήμερα, Mobility-as-a-Service (MaaS) αύριο. Νέες λύσεις κινητικότητας αναδύονται παντού, παρέχοντας στους εργαζόμενους την ευκαιρία να διαχειριστούν αποτελεσματικά τη δική τους κινητικότητα από πόρτα σε πόρτα. Κάποιοι εξακολουθούν να αντιλαμβάνονται τη MaaS ως απειλή. Η εξοικείωση με το μέγεθος και το περιεχόμενο της τάσης είναι το πρώτο βήμα προς την αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάζει.

Ομιλίες για το Smart Mobility στις 28 Νοεμβρίου Καλύτερη κατανόηση της ανάπτυξης  της αγοράς MaaS και των πρακτικών συνεπειών της. 

  • Νέα μοντέλα χρηματοδότησης

Με τη διαχείριση της κινητικότητας να αυξάνεται και τους πελάτες να προτιμούν όλο και περισσότερο τη χρήση από την κυριότητα, οι παραδοσιακές μακροπρόθεσμες λύσεις χρηματοδότησης συγχωνεύονται με νέα, ευέλικτα μοντέλα μίσθωσης, με λύσεις βάσει συνδρομής και υπηρεσίες όπως το private lease.

Fleet Europe Forum στις 28 Νοεμβρίου  Μάθετε πώς να ενσωματώσετε αυτά τα νέα μοντέλα χρηματοδότησης στο δικό σας πρόγραμμα κινητικότητας.

  • Συνδεσιμότητα και αυτονομία

Η άνοδος της συνδεσιμότητας δημιουργεί όλο και μεγαλύτερους όγκους δεδομένων οχημάτων, τα οποία προσφέρουν καλύτερες γνώσεις και περισσότερη διαφάνεια. Αλλά αυτό απαιτεί την αντιμετώπιση των τεχνολογικών περιπλοκών των Big Data – συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων για την ιδιωτικότητα, την ασφάλεια και την ευθύνη.

Geotab Connect στις 27 Νοεμβρίου Μάθετε πώς να προσεγγίζετε τα Big Data με τον σωστό τρόπο και γιατί είναι το κλειδί για την επιτυχία της κινητικότητας.

Συζητήσεις για την έξυπνη κινητικότητα στις 28 Νοεμβρίου  Μάθετε για τη διφορούμενη σχέση μεταξύ αυτόνομης κινητικότητας και ασφάλειας.

Fleet Europe Forum στις 28 Νοεμβρίου  Εξετάστε τον οδικό χάρτη για την αυτόνομη κινητικότητα και τον τρόπο με τον οποίο η αυτονομία των οχημάτων θα διαμορφώσει τον μελλοντικό σας στόλο.

  • Αλλαγή και διαχείριση ενδιαφερομένων μερών

Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη. Αλλά μπορούμε να επηρεάσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα επηρεάσει τον οργανισμό μας. Η διαχείριση της αλλαγής αφορά την εκμετάλλευση των ευκαιριών του μέλλοντος. Η διαχείριση των ενδιαφερομένων μερών έχει ως στόχο να κάνουμε όλοι μαζί αυτό το ταξίδι.

Global Fleet Managers Club στις 26 Νοεμβρίου  Εδώ θα ακουστούν οι βέλτιστες πρακτικές, αποκλειστικά για τους παγκόσμιους και περιφερειακούς πελάτες στόλου και κινητικότητας.

IFMI Masterclass στις 27 Νοεμβρίου  Πώς θα πετύχετε στη διαχείριση των αλλαγών και θα εξασφαλίσετε τη συμμετοχή και δέσμευση των ενδιαφερομένων μερών. Μόνο για διεθνείς πελάτες στόλου.

Fleet Europe Summit από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου  Οι εμπειρογνώμονες συζητούν την ανάγκη αντιμετώπισης της αλλαγής και τον αντίκτυπο των αντίστοιχων θεμάτων στην κοινότητα του fleet και του mobility.

Το Fleet Europe Summit 2018 θα ασχοληθεί με τις μεγάλες αλλαγές που επηρεάζουν την αγορά. Και όπως αποδεικνύει ο κατάλογος κορυφαίων ομιλητών , οι σημαντικότεροι εμπειρογνώμονες του στόλου μοιράζονται τις ιδέες τους στη Βαρκελώνη από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου.

Εγγραφείτε και παρακολουθείστε αυτό το σημαντικό συνέδριο για να είστε ενήμεροι για όλα τα θέματα του απασχολούν την αγορά του Fleet και Mobility 

Προηγούμενο άρθροΗ Autohellas Hertz οδηγός στις εξελίξεις της αυτοκίνησης
Επόμενο άρθροΝέα X-Class TheRock edition