Για μία ακόμη χρονιά, η Autohellas Hertz συνδέθηκε με τις εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου, συμμετέχοντας ως Χρυσός Χορηγός, στο δεύτερο Connected Cars Conference το οποίο έγινε στο Anais Club, στη Βαρυμπόμπη. Η Hertz έδωσε την ευκαιρία σε περισσοτέρους από 200 fleet managers πελάτες της να παρακολουθήσουν το συνέδριο από κοντά και να ενημερωθούν πρώτοι για όλες τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου.

Οι συζητήσεις αφορούσαν σε θέματα αιχμής και έρευνας σχετικά την ικανότητα του αυτοκινήτου να προσφέρει:

i) Συνδεσιμότητα, που αφορά στη διαδραστικότητα του οχήματος με το δρόμο και το ρόλο των υποδομών, της τεχνολογίας στο αυτοκίνητο και τις μεταφορές με βάση και το 5G Vision, τη χαρτογράφηση τεχνολογιών για ασφαλείς και έξυπνες μεταφορές,

ii) Αστική Βιωσιμότητα, που αφορά στις υποδομές της «έξυπνης» πόλης, την Ηλεκτροκίνηση και το ρόλο που διαδραματίζει η συνδεσιμότητα, και

iii) Δημόσια Υγεία – Τι νέο έρχεται από τον κλάδο των Ασφαλειών, κ.ά.

Συζητήθηκε, επίσης η παγκόσμια τάση των plug-in οχημάτων καθώς και οι προοπτικές της ηλεκτροκίνησης και των αυτόνομων οχημάτων.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα νέα προηγμένα μοντέλα BMW i3 BEV, Smart EQ Fortwo Passion Coupe, Nissan LEAF Acenta, Jaguar I-PACE S και Porsche Cayenne E-Hybrid και για την δυνατότητα απόκτηση τους μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης από την Autohellas Hertz.

Προηγούμενο άρθροMobility as a Service (MaaS): Στα 1759,8 δισ. δολάρια μέχρι το 2028
Επόμενο άρθροΤι θα μάθετε στο Fleet Europe Summit 2018