Η TaaS Technology περιλαμβάνει στις 9 και 10 Ιουλίου 2019, στο Birmingham, μια νέα και διευρυμένη ατζέντα που περιλαμβάνει δύο συνέδρια: CAVs και Μελλοντική Κινητικότητα και Ενεργοποίηση της Κινητικότητας.

Η εκδήλωση θα φέρει σε επαφή διεθνείς εμπειρογνώμονες για δύο ημέρες διεξοδικών συζητήσεων και εκθέσεων επικεντρωμένων στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις ενός μέλλοντος κινητικότητας που αξιοποιεί τις τεχνολογίες CAV (Connected & Autonomous Vehicles) και TaaS (Transportation-as-a-Service) καθώς και τα βασικά θέματα γύρω από τα Ηλεκτρικά Οχήματα (EVs), την Τεχνολογία Μπαταριών/Ενέργειας και τις Υποδομές.

Η εκδήλωση θα καλύψει 15 βασικά θέματα και θα περιλαμβάνει πάνω από 30 παρουσιάσεις, καθώς και πάνελ διαδραστικών συνεδριών, με παρουσίες τιτάνων της βιομηχανίας, γνωστούς πρωτοπόρους διανόησης και έμπειρους επιχειρηματίες.

“CAVs, EVs, Μπαταρίες / Ενέργεια, Υποδομές και Μελλοντική Κινητικότητα, εξακολουθούν να αποτελούν τα καυτά θέματα. Οι μεταφορές όπως τις γνωρίζουμε είναι έτοιμες για αποδόμηση. Με παραδοσιακές αυτοκινητοβιομηχανίες, κατασκευαστές, εταιρείες λογισμικού, προμηθευτές παρελκομένων, τεχνολογία μπαταριών, παρόχους ενέργειας, υποδομές και νέες μεταφορικές εταιρείες που επενδύουν δισεκατομμύρια λίρες στην έρευνα και ανάπτυξη της υλοποίησης μελλοντικών συστημάτων κινητικότητας, είμαστε ενθουσιασμένοι που διοργανώνουμε το 2ο συνέδριο TaaS Technology για να διασυνδέσουμε, να ενημερώσουμε και να εμπνεύσουμε τον κλάδο. Θα αποτελέσει μεγάλη ευκαιρία για το Ηνωμένο Βασίλειο να επιδείξει τις εξελίξεις που πραγματοποιούμε και για τις εταιρείες της χώρας να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις λύσεις που αναπτύσσουν οι διεθνείς εταίροι μας “, δήλωσε ο Sukhi Bhadal, Διευθυντής Εκδηλώσεων του Τεχνολογικού Συνεδρίου TaaS.

Κύρια σημεία για τα CAVs και την Μελλοντική Κινητικότητα

  • Ο Fred Jones, Επικεφαλής Κινητικότητας ΗΒ & Ιρλανδίας της Uber, θα αναλύσει πώς μπορούμε να αντικαταστήσουμε το αυτοκίνητο με το τηλέφωνο.
  • Ο Lars Klawitter της InMotion θα αναπτύξει πώς οι Εταιρείες Δικτύων Μεταφορών (TNC) καθώς και οι Προγραμματιστές Μετακινήσεων ανταγωνίζονται στον αγώνα δρόμου προς μια ενιαία πολυτροπική πλατφόρμα, ενώ οι πόλεις αγωνίζονται για να ανακτήσουν τον έλεγχο.
  • Ο Nick King της Auto Trader θα εκθέσει τις εκτιμήσεις του σχετικά με την “επιθυμία των καταναλωτών για αυτόνομα οχήματα”.
  • Η Clare Jones της What3words θα εξηγήσει πώς η εταιρεία είναι πρωτοπόρος στο” πρώτο σύστημα αναγνώρισης φωνής”.

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα.

Ενεργοποίηση της Μελλοντικής Κινητικότητας

  • Ο Roy Williamson, Αντιπρόεδρος Κινητικότητας της BP, θα παρουσιάσει το θέμα για την “Υπερταχεία φόρτιση ως ενθάρρυνση για την αποδοχή των ηλεκτρικών οχημάτων”
  • Η παρουσίαση του Δρ Bob Moran του Βρετανικού Υπουργείου Μεταφορών θα διερευνήσει μια κυβερνητική προοπτική του τρόπου με τον οποίο μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τη μελλοντική μας κινητικότητα.
  • Ο Δρ Colin Herron, της Zero Carbon Futures, θα απαντήσει στο ερώτημα “Βρισκόμαστε σε μια φούσκα EV ή πρόκειται για την πραγματικότητα;”

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα.

Και κατά τις δύο ημέρες προβλέπονται πάνελ με συζητήσεις. Τα συνέδρια θα πραγματοποιηθούν στο National Motorcycle Museum και μπορείτε αν επιθυμείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ.

Προηγούμενο άρθροBosch Eλλάδας: Επενδύει στην διασυνδεδεμένη αυτοκίνηση
Επόμενο άρθροVolvo Cars και Uber παρουσιάζουν όχημα παραγωγής για αυτόνομη οδήγηση