H δεύτερη συνάντηση του Global Fleet Managers Club – μιας κοινότητας που δημιουργήθηκε για την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών μεταξύ των παγκόσμιων πελατών του στόλου και της κινητικότητας – πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Fleet Europe Summit 2018.

Μια επιλεγμένη ομάδα 25 παγκόσμιων και περιφερειακών fleet managers συναντήθηκαν για να συζητήσουν τη μετατροπή του παραδείγματος του στόλου σε ένα οικοσύστημα κινητικότητας και την πολυπλοκότητα της παροχής ενός ευρύτερου προγράμματος κινητικότητας – ειδικά σε διεθνές επίπεδο.

Αύξηση της πολυπλοκότητας

Η πολυπλοκότητα αυξάνεται από διάφορες αιτίες. Οι fleet managers αντιμετωπίζουν τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των εργαζομένων, την απογείωση και την ανάπτυξη της ψηφιοποίησης και της συνδεσιμότητας, την κινητικότητα, την εισαγωγή εναλλακτικών κινητήρων και την ανάγκη εναρμόνισης με νέες αγορές. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο η ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών και εμπειριών είναι ζωτικής σημασίας για τους σημερινούς international fleet managers.

Η λέσχη των Global Fleet Managers συγκεντρώνει παγκόσμιους και περιφερειακούς fleet managers που συζητούν τις τάσεις του παγκόσμιου στόλου προς όφελος όλων των συμμετεχόντων. Οι συναντήσεις τους πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Fleet Europe Summit και του Global Fleet Conference κάθε χρόνο, καθώς και μέσω digital meetings καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Διαδραστικό workshop

Στις 26 Νοεμβρίου στη Βαρκελώνη, ο Pim De Weerd, Global Commodity Manager της Philips και ο David Omodei, Senior Procurement Engagement Manager Fleet της Microsoft, παρουσίασαν ένα διαδραστικό workshop με θέμα How to Mobilise on Mobility. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν: Πώς να ορίσετε το Mobility Management, τι να συμπεριλάβετε στον προϋπολογισμό κινητικότητας και τον ρόλο της τεχνολογίας ως παράγοντα διευκόλυνσης. Και όπως κατέδειξε το workshop, τα θέματα που απασχολούν τους fleet managers είναι πολλά και ποικίλα.

Προηγούμενο άρθροΤο Eclipse Cross 1ο “Crossover” στα βραβεία του γερμανικού περιοδικού OFF ROAD για το 2018
Επόμενο άρθροΟφείλουμε στα παιδιά μας να πάμε στην ηλεκτροκίνηση