Το πρώτο διαδραστικό Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση ELECTROMOBILITY είναι προ των πυλών. Η μεγαλύτερη διοργάνωση ηλεκτροκίνησης, αυτόνομης οδήγησης, plug-in hybrid, full hybrid και mild hybrid θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της HELEXPO στο Μαρούσι, από τις 3 μέχρι τις 5 Απριλίου 2020.

Η ELECTROMOBILITY σκοπεύει να αναδείξει τα σημαντικά πλεονεκτήματα για την Ανάπτυξη και το Περιβάλλον από τη διεύρυνση της ηλεκτροκίνησης, τη χρήση των υβριδικών αυτοκινήτων, της αυτόνομης οδήγησης και του φυσικού αερίου.

Μέσω ενός πολυδιάστατου εκθεσιακού περιβάλλοντος με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου που θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα ηλεκτροκίνησης, υβριδικών και αυτόνομης οδήγησης, όσο και μέσω ειδικών εισηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο Διεθνές Συνέδριο, θα αναδειχθούν θέματα που αφορούν τη νέα αγορά που αποτελεί την επόμενη ημέρα της ηλεκτροκίνησης, αλλά και θα παρουσιαστούν με μοναδικό τρόπο οι τάσεις που αλλάζουν τον τρόπο ζωής και μετακίνησης..

Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση ELECTROMOBILITY θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Περιφέρειας Αττικής.

Προηγούμενο άρθροΤο νέο Golf: έξυπνο, συνδεδεμένο, εξηλεκτρισμένο
Επόμενο άρθροLeaseFlex, νέο ευέλικτο πρόγραμμα από την Autohellas Hertz