Το Avis Budget Group υπέγραψε συμφωνία με την FCA (Fiat Chrysler Automobiles) για να προσθέσει περισσότερα από 22.000 συνδεδεμένα οχήματά της στον ευρωπαϊκό του στόλο μέχρι το τέλος του 2020.

Τουλάχιστον 8.000 από αυτά τα ψηφιακά συνδεδεμένα οχήματα θα προστεθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Τα συνδεδεμένα οχήματα που περιλαμβάνονται στη συμφωνία μεταξύ Avis Budget Group και FCA θα είναι Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Lancia και Fiat Professional.

Τα συνδεδεμένα οχήματα θα επιτρέπουν στους πελάτες της Avis να διαχειριστούν την εμπειρία ενοικίασής τους μέσω της εφαρμογής για κινητά Avis. Αυτό θα περιλαμβάνει την επιλογή τους για το ακριβές όχημα που επιθυμούν, την επιλογή αναβάθμισης και την παράταση της διάρκειας της μίσθωσης τους από το τηλέφωνό τους. Η επιστροφή ενός οχήματος είναι επίσης αυτοματοποιημένη με διασυνδεδεμένη τεχνολογία.

Τα συνδεδεμένα οχήματα μπορούν επίσης να κλειδωθούν και να ξεκλειδωθούν με ένα smartphone.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, το Avis Budget Group ανακοίνωσε πως έχει ξεπεράσει τα 200.000 συνδεδεμένα αυτοκίνητα παγκοσμίως, γεγονός σημαντικό στην πορεία πλήρους συνδεσιμότητας του στόλου του που περιλαμβάνει περισσότερα από 600.000 οχήματα.

Ο Όμιλος συνεργάζεται άμεσα και με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι FordToyota, GM και Groupe PSA, καθώς και με εταιρείες παραγωγής εξαρτημάτων και ανταλλακτικών, συμπεριλαμβανομένων των I.D. Systems και Continental για τη σύνδεση οχημάτων στην πλατφόρμα που βασίζεται στο cloud.

Το Avis Budget Group, Inc. είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής λύσεων κινητικότητας –  μέσω των σημάτων Avis και Budget, που διαθέτει περισσότερα από 11.000 σημεία ενοικίασης σε περίπου 180 χώρες σε όλο τον κόσμο και μέσω της μάρκας Zipcar, που είναι το κορυφαίο δίκτυο διαμοιρασμού αυτοκινήτων στον κόσμο –  με πάνω από ένα εκατομμύριο μέλη.

Προηγούμενο άρθροΝέα Mercedes-Benz E-Class: Ευφυής και συναρπαστική
Επόμενο άρθροΕτήσιο Συνέδριο Δικτύου Hyundai Ελλάς 2020