Στο νέο Nissan Kicks το βραβείο “Τεχνολογία της Χρονιάς”

Στο νέο SUV Nissan Kicks απονεμήθηκε το βραβείο για την “Τεχνολογία της Χρονιάς” του 2021, που δόθηκε από την μη κερδοσκοπική οργάνωση Automotive Researcher’s and Journalists’ Conference of Japan (RJC), για τον ηλεκτροκινητήρα του e-Power.

Επιπλέον, το Nissan Kicks, που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον περασμένο Ιούνιο, ανακηρύχτηκε  ως ένα από τα “6 Καλύτερα Αυτοκίνητα της Χρονιάς” από την RJC.

Το προηγμένο σύστημα e-Power του Kicks επιλέχθηκε για την ισχυρή οδηγική του απόκριση, καθώς και για το υψηλό επίπεδο αθόρυβης κύλισης που επιτυγχάνεται με την μείωση της συχνότητας λειτουργίας του κινητήρα σε χαμηλές ταχύτητες,  σε σύγκριση με τα προηγούμενα συστήματα e-Power. Παράλληλα, το Kicks ανακηρύχτηκε  κορυφαίο μοντέλο συνολικά λόγω της επιτάχυνσης, του σχεδιασμού και των  συναρπαστικών επιδόσεών του.

Η βραβευμένη τεχνολογία e-Power της Nissan, διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με μπαταρία που φορτίζεται από βενζινοκινητήρα. Επειδή οι τροχοί κινούνται αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα, τα μοντέλα που διαθέτουν e-POWER προσφέρουν την ίδια ομαλή, άμεση επιτάχυνση και ισχυρή απόδοση,  με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα. Ο κινητήρας βενζίνης, που χρησιμοποιείται μόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας,  λειτουργεί  πάντα στο βέλτιστο εύρος στροφών, μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση καυσίμου.

Το Nissan Kicks είναι το τρίτο μοντέλο της μάρκας με το e-Power, ακολουθώντας το Note e-Power και το Serena e-Power.

Δείτε εδώ το video με την βραβευμένη τεχνολογία e-Power της Nissan.

Προηγούμενο άρθροΗ Ελλάδα στον χάρτη των καθαρών – βιώσιμων μετακινήσεων
Επόμενο άρθροΝέα εφαρμογή “ελίν up επιβράβευση”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here