Futuristic Electric Car Power-Up

Η BNP Paribas Mobility λανσάρει νέα προσφορά φόρτισης EV προς ενίσχυση της υιοθέτησης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη.

Η BNP Paribas Mobility ανακοίνωσε νέα προσφορά για απλοποίηση και επιτάχυνση της μετάβασης σε ηλεκτρικά οχήματα στην Ευρώπη, τόσο για εταιρείες όσο και για ιδιώτες. Αυτό το ολοκληρωμένο πακέτο, που κυκλοφόρησε σε ευρωπαϊκή κλίμακα, αντιμετωπίζει το βασικό εμπόδιο υιοθέτησης ηλεκτρικών οχημάτων: Πρακτικά και οικονομικά σημεία φόρτισης, εκεί όπου πραγματοποιείται η πλειονότητα των επαναφορτίσεων – στο σπίτι και στο χώρο εργασίας. Η πρωτοβουλία προωθεί ενεργά την μετάβαση στη βιώσιμη κινητικότητα.

Οι εταιρείες Arval Charging Services και Leasing Solutions Charge & Lease, καλύπτουν διάφορες ανάγκες:

  • Arval Charging Services: Όσοι μισθώνουν ηλεκτρικό όχημα της Arval αποκτούν πρόσβαση σε απλή λύση φόρτισης στο σπίτι ή το γραφείο. Αυτό το ολοκληρωμένο πακέτο περιλαμβάνει εγκατάσταση σταθμού, συντήρηση και ακόμα και αφαίρεση και ανακύκλωση, εάν χρειάζεται. Για εταιρικούς πελάτες, η προαιρετική πληρωμή για φόρτιση στο σπίτι εργαζομένων προσθέτει επιπλέον αξία. Η Arval Charging Services συνδυάζεται τέλεια με τις υπάρχουσες δημόσιες προσφορές φόρτισης της Arval, επιτρέποντας στους πελάτες πρόσβαση φόρτισης οπουδήποτε.
  • Leasing Solutions Charge & Lease: Οι υπεύθυνοι εταιρικών στόλων μπορούν να προσαρμόσουν το πακέτο υποδομής φόρτισης των εταιρειών τους σε διάφορα επίπεδα ισχύος, ηλεκτρικής υποδομής, σήμανσης και υποστήριξης εγκατάστασης. Διατίθενται προαιρετικά υπόστεγα και επιλογές αποθήκευσης ενέργειας. Αυτή η λύση ενσωματώνεται απρόσκοπτα στους στόλους ή παράλληλα με τις λύσεις της Arval.

Αυτή η προσφορά μπορεί να συνδυαστεί με την υπάρχουσα κάρτα δημόσιας φόρτισης της Arval, για εύκολη φόρτιση καθ’ οδόν και με τη συμβουλευτική προσέγγιση SMaRT της Arval, για την επιλογή σωστού εξοπλισμού (ηλεκτρικών οχημάτων και σταθμών φόρτισης), βάσει αναγκών των πελατών.

Με την Arval, βασική εταιρεία μακροπρόθεσμης μίσθωσης οχημάτων και εξειδικευμένη σε λύσεις κινητικότητας, και την BNP Paribas Leasing Solutions, πρωτοπόρο στην Ευρώπη στη χρηματοδότηση εταιρικού εξοπλισμού, η νέα προσφορά αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της BNP Paribas Mobility για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η Arval σκοπεύει να διαθέτει 350.000 ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας στον παγκόσμιο στόλο της έως το 2025, μειώνοντας τις εκπομπές CO2 κατά 35%, σε μέσο όρο 93 γραμ. ανά όχημα ανά χιλιόμετρο. Η BNP Paribas Leasing Solutions σχεδιάζει χρηματοδότηση 240 εκατομμυρίων ευρώ σε υποδομές φόρτισης στην Ευρώπη έως το 2025, παρέχοντας στις εταιρείες δυνατότητα απανθρακοποίησης.

Η Arval Charging Services δραστηριοποιείται στη Γαλλία από τις 11 Ιανουαρίου 2024, σε συνεργασία με το EDF Group, με την επωνυμία Arval Charging@Home. Συμπληρώνει τις υπάρχουσες λύσεις φόρτισης καθ΄οδόν και γραφείου που διατίθενται από τις Arval Charging Services and Leasing Solutions Charge & Lease.

Με αυτήν την καινοτόμο προσφορά, η BNP Paribas Mobility διαγράφει το μέλλον της ηλεκτρικής μετακίνησης και διευκολύνει τη μετάβαση, καθιστώντας την πιο απλή και προσιτή για όλους.

Ο Alain Van Groenendael, Πρόεδρος και CEO της Arval, δήλωσε: «Ως διεθνής εταιρεία μακροπρόθεσμης μίσθωσης οχημάτων και υπηρεσιών νέας κινητικότητας, έχουμε την ενεργειακή μετάβαση στο επίκεντρο της στρατηγικής μας. Είμαστε υπερήφανοι που συμβάλλουμε στην επιτάχυνση και την προώθηση τεχνολογικών καινοτομιών που συμπληρώνουν την προσφορά μας». Και πρόσθεσε, «Αυτή η λύση υποστηρίζει την παγκόσμια αύξηση ηλεκτρικών οχημάτων στους στόλους, καθιστώντας προσβάσιμα και προσιτά τα σημεία φόρτισης κατ’ οίκον ή στο γραφείο και φθηνότερα από τη δημόσια φόρτιση».

Η Isabelle Loc, CEO της BNP Paribas Leasing Solutions, δήλωσε: «Στην BNP Paribas Leasing Solutions, η αποστολή μας είναι να υποστηρίξουμε την πραγματική οικονομία διευκολύνοντας την χρηματοδότηση λιγότερο ρυπογόνου εξοπλισμού και βοηθώντας τους συνεργάτες και πελάτες μας να μεταβούν στην ηλεκτρική κινητικότητα. Η μετάβαση σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα δημιουργεί τεράστια ανάγκη υποδομής φόρτισης. Για να πετύχει η οικολογική μετάβαση απαιτείται δίκτυο αξιόπιστων υποδομών φόρτισης».

Φωτογραφίες: BNP Paribas Leasing Solutions 

Προηγούμενο άρθροGreen NCAP: οι νικητές κατηγοριών το 2023
Επόμενο άρθροΗ Cabify έλαβε χρηματοδότηση 15 εκατ. ευρώ