Η αδελφή εταιρεία της Volvo, Polestar, συνεργάζεται με την Plugsurfing στην Ευρώπη για τη βελτίωση της διαθεσιμότητας δημόσιας φόρτισης για τα ηλεκτρικά οχήματα, πριν από την έναρξη παραδόσεων του Polestar 2 σε πελάτες, που έχουν προγραμματιστεί για τους επόμενους μήνες.

Με περισσότερα από 195.000 συμβατά σημεία φόρτισης EV στην περιοχή, η Plugsurfing παρέχει μια βολική λύση για πρόσβαση και πληρωμή ηλεκτρικής ενέργειας από μια ποικιλία δημόσιων παρόχων υπηρεσιών φόρτισης.

Οι οδηγοί μπορούν να αναζητούν, να έχουν πρόσβαση και να πληρώνουν με ευελιξία σε ένα πλήθος παρόχων σημείων φόρτισης τόσο κοντά στο σπίτι τους όσο και σε ταξίδια στο εξωτερικό.

Η εφαρμογή Plugsurfing και το κλειδί φόρτισης προσφέρεται σε οδηγούς Polestar 2 στο Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

“Η εστίασή μας είναι να προσφέρουμε πραγματική αξία στους πελάτες, καθιστώντας τη δημόσια φόρτιση τόσο εύκολη όσο και την πλήρωση με βενζίνη”, λέει ο Adam Woolway, συνιδρυτής της Plugsurfing.”Η εμμονή μας για καινοτομία με τρόπο που προκαλεί τον κλάδο EV να προχωρήσει από κοινού οδηγείται από αυτήν τη ολοκληρωμένη άποψη για το τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία του οδηγού κάνοντας εύκολη τη φόρτιση του αυτοκινήτου”.

Νωρίτερα φέτος, η Jaguar Land Rover ανακοίνωσε επίσης πως πρόκειται να συνεργαστεί με την Plugsurfing.

Προηγούμενο άρθροDunlop: Λανσάρισμα Trailmax Mission – SportSmart TT Trail
Επόμενο άρθροΟρόσημο στην παγκόσμια συμμαχία Volkswagen-Ford