Ο Βασίλης Θεοδώρου αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή της Suzuki Auto, που ανήκει στον Όμιλο Σφακιανάκη, αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Τορνάρο.

Ο κ. Θεοδώρου με μακρόχρονη πορεία και εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου, εργάζεται από το 2004 σαν υψηλόβαθμο στέλεχος στην Suzuki. Προηγουμένως κατείχε τη θέση του Service Manager στην Suzuki Hellas και του Aftersales Manager στην Σφακιανάκης Α.Ε.

O μέχρι τώρα Γενικός Διευθυντής της Suzuki, Παναγιώτης Τορνάρος, μετακινείται, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην Speedex, του Ομίλου Εταιρειών Σφακιανάκη. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου ταχυμεταφορών της ελληνικής αγοράς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της οποίας είναι ο Σταύρος Τάκη, κατά 100% μέτοχος της Σφακιανάκης από τον Οκτώβριο του 2019.

Πέραν των παραπάνω εταιρειών ο όμιλος αποτελείται και από άλλες εταιρείες:

Την Executive Lease, που δραστηριοποιείται στον τομέα της μίσθωσης αυτοκινήτων, προσφέροντας τη δυνατότητα απόκτησης καινούργιων και μεταχειρισμένων οποιασδήποτε μάρκας, ενώ, παράλληλα, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Enterprise και διαθέτει και υπηρεσίες βραχυχρόνιας μίσθωσης (rent a car).

Την Sfakianakis Insurance που παρέχει ασφαλιστικές υπηρεσίες ως ανεξάρτητη εταιρεία συμβούλων ασφαλίσεων.

Την ERGOTRAK (Εμπορική Μηχανημάτων & Βιομηχανικών Ειδών ΑΕΕ), που αντιπροσωπεύει, εισάγει, διανέμει και υποστηρίζει μετά την πώληση, οχήματα και μηχανήματα στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των κατασκευαστικών οίκων Cummins (κινητήρες diesel ξηράς-θαλάσσης και ηλεκτρο-παραγωγά ζεύγη), DAF (βαρέα φορτηγά και τράκτορες), TEMSA (λεωφορεία), Linde (ανυψωτικά και μηχανήματα διακίνησης φορτίων) Case, Ausa (μηχανήματα έργων), και Hitachi (μηχανήματα ορυχείων). Επιπλέον, η Ergotrak προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης εξοπλισμού, καθώς και πλήρη συμβόλαια συντήρησης για όλα τα προϊόντα που διαχειρίζεται.

Την Alpan Electroline Ltd, αποκλειστικό εισαγωγέα και διανομέα στην Κύπρο της Samsung (κινητή τηλεφωνία) και των μικροσυσκευών Kenwood, Delongi και Braun.

Την Mirkat Ltd στη Βουλγαρία, αποκλειστικό εισαγωγέα και διανομέα των προϊόντων Suzuki στο σύνολό τους, δηλαδή αυτοκίνητα, δίκυκλα, εξωλέμβιες μηχανές και φουσκωτά θαλάσσης. Επιπλέον, δραστηριοποιείται στους τομείς της μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων και της ενοικίασης αυτοκινήτων μικρής διάρκειας μέσω της Enterprise.

Τέλος, την Mirkat Dooel Skopje, που αποτελεί τον αποκλειστικό εισαγωγέα και διανομέα των προϊόντων Suzuki (αυτοκίνητα, δίκυκλα και εξωλέμβιες μηχανές) στη Βόρεια Μακεδονία.

Προηγούμενο άρθροΟ Markus Duesmann έχει την ευθύνη της Car.Software στο VW Group
Επόμενο άρθροΗ TryEV στον αγώνα κατά του κορωνοϊού