Η Opel θα παρουσιάσει τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες στην IAA Mobility 2023, από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου στο Μόναχο.

Η IAA Mobility είναι από τις μεγαλύτερες εκθέσεις κινητικότητας παγκοσμίως και η Opel θα είναι παρούσα φέτος. Η γερμανική μάρκα της Stellantis, θα επιδείξει στο Μόναχο τι σημαίνει εξηλεκτρισμός και, κυρίως, ηλεκτρική κινητικότητα. Στο κέντρο της πόλης, η Opel παρουσιάζει τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες αυτοκινήτων. Συναισθηματικά, ηλεκτρικά και χωρίς εκπομπές ρύπων, δίνουν ουσιαστική προοπτική στο μέλλον της μάρκας και στη συναρπαστική σχεδίαση της επόμενης γενιάς οχημάτων.

Ο CEO της Opel, Florian Huettl, δήλωσε: «Τα περισσότερα μοντέλα μας είναι ήδη ηλεκτροκίνητα. Ταυτοχρόνως, με τα plug-in υβριδικά μοντέλα GSe, δείχνουμε πώς η δυναμική οδηγική απόλαυση μπορεί να συνδυαστεί με την υπευθυνότητα. Όλα αυτά συνιστούν την απαρχή της πορείας μας να καταστούμε αμιγώς ηλεκτρική μάρκα στην Ευρώπη από το 2028. Στην IAA Mobility του Μονάχου θα δείξουμε πώς η Opel καθιστά την ηλεκτροκίνηση προσιτή σε όλους και καταλληλότερη για καθημερινή χρήση – και ποιό θα είναι το μέλλον της μάρκας».

Το Opel Astra Sports Tourer Electric θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Για πρώτη φορά στη δεκαετή επιτυχή διαδρομή του, το κορυφαίο σε πωλήσεις συμπαγούς κατηγορίας μοντέλο είναι αμιγώς ηλεκτρικό, ως ιδιαίτερα ελκυστική έκδοση του χαρτοφυλακίου κινητήρων Astra. Το πλέον δημοφιλές μικρό γερμανικό αυτοκίνητο της τελευταίας διετίας παρουσιάζεται επίσης ως το νέο Opel Corsa Electric –ακόμα πιο αποδοτικό, με περισσότερη ισχύ και μεγαλύτερη αυτονομία. Η τρίτη παγκόσμια πρεμιέρα της Opel αποτελεί έκπληξη προς το παρόν.

Στο εκθεσιακό κέντρο Messe München, στο κέντρο του Μονάχου, η IAA Mobility 2023 θα συγκεντρώσει καθιερωμένες επιχειρήσεις του κλάδου αλλά και δυναμικές και καινονοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις και εκατοντάδες χιλιάδες ενθουσιώδεις οπαδούς της κινητικότητας και ειδικούς από όλο τον κόσμο.

Προηγούμενο άρθροΠλατφόρμα παιχνιδιών Airconsole στην BMW Σειρά 5
Επόμενο άρθροΗ χρήση ζωικών λιπών στις ευρωπαϊκές μεταφορές