Η ολοκληρωμένη αναβάθμιση του νέου ID.3 περιλαμβάνει ανανεωμένο σχεδιασμό, υλικά υψηλής ποιότητας και συστήματα υποβοήθησης τελευταίας γενιάς.

Δυόμιση χρόνια μετά το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς, το αμιγώς ηλεκτρικό ευπώλητο Volkswagen ID.3 διατίθεται πλέον στην αγορά με ολοκληρωμένη αναβάθμιση. Εκτός από το τελευταίου τύπου λογισμικό, το μοντέλο διατίθεται με δυναμικό εξωτερικό και εκλεπτυσμένο εσωτερικό σχεδιασμό. Η χρωματική γκάμα έχει εμπλουτισθεί με νέες αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Dark Olivine Green. Τα υψηλής ποιότητας βιώσιμα υλικά αντικατοπτρίζουν την στρατηγική της Volkswagen για το αμιγώς ηλεκτρικό οικογενειακό ID.

Η Imelda Labbé, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, υπεύθυνη Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Υπηρεσιών μετά την Πώληση, της Volkswagen, δήλωσε: «Με τη δεύτερη γενιά ID.3, συνεχίζουμε την επιτυχημένη σειρά ID. Η σχεδίαση εξελίχθηκε και τα υλικά του εσωτερικού αναβαθμίστηκαν σημαντικά. Το νέο ID.3 καταδεικνύει την σαφή δέσμευσή μας στην ποιότητα, τον σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα και έχουμε λάβει υπόψη τις επιθυμίες των πελατών μας». Το νέο ID.3 είναι ένα από τα δέκα ηλεκτρικά μοντέλα που θα κυκλοφορήσει η VW μέχρι το 2026.

Εξωτερικό: δυναμικός σχεδιασμός, βελτιωμένη αεροδυναμική. Το εξωτερικό του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της συμπαγούς κατηγορίας τραβάει τα βλέμματα με την ανανεωμένη και δυναμική εμφάνιση: βελτιστοποιημένοι αεραγωγοί και μεγάλες βαμμένες επιφάνειες στο εμπρόσθιο μέρος το καθιστούν στιβαρό και ελκυστικό. Ο νέος προφυλακτήρας συντελεί σε αυτό. Το καπό φαίνεται μακρύτερο γιατί η μαύρη λωρίδα κάτω από το παρμπρίζ αφαιρέθηκε και οι πλαϊνές εσοχές επεκτείνουν το εμπρόσθιο μέρος. Η VW βελτιστοποίησε την αεροδυναμική χάρη στη βελτιωμένη ροή αέρα πέριξ των εμπρόσθιων τροχών, γνωστή ως «αεροπέτασμα». Στο οπίσθιο μέρος, υπάρχουν φωτιστικά δύο τμημάτων.

Εσωτερικό: ανώτερης ποιότητας, βιώσιμο και χωρίς ζωικά υλικά. Το εσωτερικό του νέου ID.3 συνδυάζει σύγχρονη σχεδίαση και βιώσιμα υλικά. Οι ακριβείς ραφές σε χρώμα αντίθεσης ενισχύουν την αίσθηση ποιότητας. Η VW χρησιμοποιεί ύφασμα μικροϊνών Artvelours Eco στις επενδύσεις των θυρών και τα καλύμματα των καθισμάτων, από 71% ανακύκλωση. Πρόκειται για δευτερεύουσα πρώτη ύλη από ανακύκλωση πλαστικού, απορριφθέντος ως απόβλητου τουλάχιστον μία φορά. Το Artvelours Eco διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά εμφάνισης, αίσθησης και ανθεκτικότητας με τα συμβατικά νέα υλικά. Ο εσωτερικός εξοπλισμός είναι επίσης εντελώς απαλλαγμένος από ζωικά υλικά.

Επιπλέον, συγκεντρώθηκαν και εφαρμόστηκαν πολλές προτάσεις πελατών για βελτίωση και του βασικού πακέτου εξοπλισμού. Οι μαλακές επιφάνειες του πιλοτηρίου δημιουργούν νέα απτική εμπειρία. Οι ανακαινισμένες εσωτερικές επενδύσεις των θυρών διαθέτουν επίσης πιο μαλακές και μεγαλύτερες επιφάνειες.

Η γκάμα της Volkswagen περιλαμβάνει πλέον έξι ID. μοντέλα. Η παραγωγή του νέου ID.3, εκτός από τα εργοστάσια στο Zwickau και τη Δρέσδη, θα αρχίσει επίσης στο εργοστάσιο του Wolfsburg από το φθινόπωρο του 2023.

Προηγούμενο άρθροΗ Aramco στην εταιρεία των Geely και Renault Group
Επόμενο άρθροΕπιστρέφει το πρόγραμμα Student Car της Ακαδημίας της Škoda