Ο Michel Taride (δεξιά), στο International Fleet Hall of Fame. Παρέλαβε την εξαιρετική αυτή διάκριση από τον Jorgen Mertens της Michelin

Κατά την τελετή απονομής των Fleet Europe Awards, ο Michel Taride, Σύμβουλος ταξιδίων, μεταφορών και κινητικότητας και πρώην Group President της Hertz International, έλαβε τη θέση του στο International Fleet Hall of Fame. Παρέλαβε το βραβείο του από τον Jorgen Mertens, Fleets International Key Account Manager της Michelin.

Το Fleet Europe Hall of Fame επιβραβεύει τους κορυφαίους του κλάδου στόλων οχημάτων που συνέβαλαν στην ανάπτυξη και βελτιστοποίηση της δραστηριότητας διεθνούς διαχείρισης στόλου καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας τους.

Κατά την 38χρονη σταδιοδρομία του στη επιχειρηματική δραστηριότητα ενοικίασης αυτοκινήτων, ο κ. Taride ανέλαβε ηγετικά καθήκοντα επιχειρησιακής, εμπορικής, εθνικής και περιφερειακής διοίκησης. Πρόσφατα, προήγαγε στρατηγικές ευφυούς κινητικότητας για τη Hertz, σε στενή συνεργασία με start-ups και εταιρείες φυτώρια.

Ο κ. Taride είναι Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της GTTP (Global Travel and Tourism Partnership), Πρεσβευτής του WTTC (World Travel and Tourism Council) και Σύμβουλος Εξωτερικού Εμπορίου της γαλλικής πρεσβείας στο Λονδίνο.

Συμμετέχει πλέον στο Hall of Fame μαζί με άλλες οκτώ προσωπικότητες στο Fleet Europe Hall of Fame. Τους: Gianluca Soma (2011), Bruce MacLaren (2012), Pascal Serres (2013), Philippe Bismut (2014), Mike Masterson (2015), José Luis Criado (2016) Tim Albertsen (2017) και Simon Dransfield (2018).

 

Προηγούμενο άρθροEuropean Optimisation Fleet Manager of the Year, η ομάδα της Veolia
Επόμενο άρθροBlockchain από την Volvo Cars για τις μπαταρίες EV