Ο Arnaud Willing-Salleron (δεξιά) της Veolia, European Optimisation Fleet Manager of the Year με τον Nuno Coutinho της DS Automobiles

Στα Fleet Europe Awards 2019 στο Estoril, ο τίτλος του European Optimisation Fleet Manager of the Year απονεμήθηκε στους Group Fleet Directors της Veolia, Arnaud Willing-Salleron και Wilfried Duchez.

Ο τίτλος του European Optimisation Fleet Manager of the Year επιβραβεύει το στέλεχος ή την ομάδα μιας πολυεθνικής εταιρίας που έχει συμβάλει ουσιαστικά στη στρατηγική του στόλου οχημάτων της εταιρίας και την εκτέλεσή της ως προς την εναρμόνιση της πολιτικής, την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας, την επιλογή εταίρων και προμηθευτών, τη διαχείριση δεδομένων και τη βελτιστοποίηση του κόστους, σεβόμενη τη συνολική στρατηγική και τους επιχειρηματικούς στόχους της εταιρείας.

Στη Veolia, εταιρεία λύσεων διαχείρισης υδάτων και αποβλήτων, ο Arnaud Willing-Salleron και ο Wilfried Duchez κατάφεραν να οργανώσουν μια κεντρική ομάδα με την επωνυμία VEGA, 100% επικεντρωμένη στη διαχείριση στόλου, που αναφέρεται στον global CPO του Ομίλου. Η VEGA είναι υπεύθυνη για την αγορά (παγκοσμίως) και την προμήθεια και τη διαχείριση του επιχειρησιακού στόλου (Γαλλία), συμπεριλαμβανομένης μιας κοινής και μοναδικής διαδικασίας (e-procurement), μιας μοναδικής πολιτικής αυτοκινήτων και μιας μοναδικής σειράς διαδικασιών για τη Γαλλία. Αποτελεί τη βάση για τη δημιουργία επιχειρησιακών επιδόσεων και αποτελεσματικότητας αγορών, χρησιμοποιώντας τα 20.000+ οχήματα της Γαλλίας ως πλατφόρμα για την περαιτέρω βελτιστοποίηση του υπόλοιπου Ομίλου.

Το βραβείο απονεμήθηκε από τον Nuno Coutinho (φωτο αριστερά), Sales Vice President της DS Automobiles.

Προηγούμενο άρθροΟ Jarno Pajunen European Smart Mobility Manager of the Year
Επόμενο άρθροΟ Michel Taride στο International Fleet Hall of Fame