Marchel Koops, Athlon

Ο Marchel Koops θα συμμετάσχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Athlon ως Chief Commercial Officer, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας leasing. Θα αντικαταστήσει τον Peter Derks, ο οποίος θα συνταξιοδοτηθεί στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Τον σημερινό ρόλο του κ. Koops ως Διευθύνοντα Συμβούλου της Athlon Netherlands θα αναλάβει ο Jean-Pierre Vissers.

Ο Peter Derks προσελήφθη στην Daimler το 1987, επικεφαλής τις Mercedes-Benz Financial Services στην Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο, καθώς και τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ της Mercedes-Benz Global. Θεωρείται ως ο άνθρωπος που ενσωμάτωσε την Athlon στην Daimler[i] στον προηγούμενο ρόλο του ως Διευθυντής Διεθνών Αγορών. Η αποχώρησή του από Chief Commercial Officer της Athlon σημαίνει επίσης ότι θα εγκαταλείψει τη θέση του στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Την 1η Οκτωβρίου, ο Marchel Koops θα αναλάβει και τους δύο ρόλους – μέλος του ΔΣ και CCO. Ο κ. Koops εργάζεται για την Athlon 14 χρόνια, σε διάφορες θέσεις. Τα τελευταία 4 χρόνια, διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Athlon Netherlands, προωθώντας καινοτομίες στη διαχείριση της κινητικότητας, της ιδιωτικής μίσθωσης και της ChangeMyCar. Ως CCO, θα είναι υπεύθυνος για όλες τις εμπορικές δραστηριότητες της Athlon διεθνώς.

Ο Jean-Pierre Vissers θα αναλάβει τη θέση του κ. Koops ως Διευθύνων Σύμβουλος της Athlon Netherlands. Ο κ. Vissers είναι Διευθυντής Διεθνών Αγορών της Athlon από το 2010.

[i] Σημειώνεται ότι η Daimler εξαγόρασε το 2016 την Athlon Car Lease International B.V. για το ποσό των 1,1 δισ. ευρώ από τον ολλανδικό όμιλο De Lage Landen (θυγατρική της Rabobank).

Προηγούμενο άρθροQuadrifoglio Verde, η ιστορία πίσω από το λογότυπο της Alfa Romeo
Επόμενο άρθροAudi AI:TRAIL quattro, ένα off-road από το μέλλον