Dr David Krajicek

Η JATO Dynamics, κορυφαία πάροχος παγκόσμιων δεδομένων και πληροφοριών αυτοκινήτων, όρισε από τις 13 Απριλίου 2020 τον γνωστό David Krajicek στη θέση του CEO.

Ο Δρ Krajicek είναι έμπειρο στέλεχος στρατηγικής επιχειρήσεων του κλάδου πληροφοριών και μάρκετινγκ με εμπειρία άνω των 25 ετών και προέρχεται από την GfK όπου ασκούσε τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της GfK Research από το 2017.

Σχετικά με τα νέα του καθήκοντα, ο David Krajicek είπε: “Η JATO Dynamics είναι πραγματική ηγέτιδα πληροφοριών της αυτοκινητοβιομηχανίας και χαίρομαι που συνεργάζομαι. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ηγετική ομάδα τις ερχόμενες εβδομάδες, καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις για τις ανάγκες των πελατών μας”.

Αυτή η ανάληψη καθηκόντων έγινε σε καθοριστική περίοδο για τη JATO Dynamics, με την αγορά αυτοκινήτου να αντιμετωπίζει πρωτοφανή επίπεδα αλλαγών και μεταβλητότητας. Θα συνεργάζεται στενά με βασικούς πελάτες και την ηγετική ομάδα της JATO για να δημιουργήσουν από κοινού ένα νέο σύνολο προτάσεων που θα υποστηρίζει τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του κλάδου.

Ο David Krajicek διαθέτει εξαιρετική εμπειρία στον κλάδο της παγκόσμιας έρευνας αγοράς και οι γνώσεις του αποτελούν το κλειδί για την πρόσβαση στην αξία των δεδομένων και των πληροφοριών.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη GfK, ο Δρ Krajicek δραστηριοποιήθηκε σε διάφορες ηγετικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής στο Διοικητικό της Συμβούλιο. Προσφάτως ηγήθηκε της αναδιάρθρωσης της επιχείρησης και της δημιουργίας μιας νέας λειτουργικής μονάδας 1.950 εργαζομένων.

Ο Jake Shafran, Πρόεδρος της JATO Dynamics, πρόσθεσε: “Ο David είναι ένας εξαιρετικός επιχειρηματικός ηγέτης, του οποίου η ενεργητικότητα και η αφοσίωση είναι απολύτως καλοδεχούμενα στην εταιρεία. Η δέσμευσή του στον κλάδο και τα μακροπρόθεσμα ενδιαφέροντά του σημαίνουν πως ο David όχι μόνο γνωρίζει καλά την επιχειρηματική μας στρατηγική, αλλά και τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Αποτελεί εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα, με τις απαραίτητες δεξιότητες στρατηγικής και προσανατολισμού που απαιτούνται για την υποστήριξη των πελατών μας και την καθοδήγηση των ομάδων μας σε περιόδους σημαντικής ανάπτυξης και αλλαγών. Καλωσορίζουμε θερμά τον David στη νέα του θέση και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία”.

Προηγούμενο άρθροLotus και Centrica συνεργάζονται για ένα νέο μοντέλο EV
Επόμενο άρθροΣυνεργασία Voyage – FCA για αυτόνομα αυτοκίνητα