Ο Dan Boiangiu (δεξιά) Director του International Business Office (IBO) και Alessandro Pigazzi, (αριστερά) Retail Director της Arval Italy.

Η Arval ανακοίνωσε την τοποθέτηση του Dan Boiangiu ως επικεφαλής IBO (International Business Office), σε αντικατάσταση του Alessandro Pigazzi, ο οποίος προήχθη σε Διευθυντή Λιανικής της Arval Ιταλίας.

Ο Dan Boiangiu εντάχθηκε στην Arval το 2006 και ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της μονάδας της στη Ρουμανία το 2014. Ως νέος Διευθυντής του IBO, αναλαμβάνει τους 250 μεγάλους στρατηγικούς διεθνείς πελάτες της Arval και τους μελλοντικούς. Ο κ. Boiangiu αναφέρεται στον Bart Beckers, CCO της Arval και διαδέχεται τον Alessandro Pigazzi.

Ο Alessandro Pigazzi ανέλαβε Διευθυντής του IBO της Arval το 2016 και σήμερα είναι Διευθυντής Λιανικής της Arval Ιταλίας, αναφερόμενος στον Stefan Majtan, Γενικό Διευθυντή της Arval Ιταλίας και συμμετέχει στην Εκτελεστική Επιτροπή της εταιρείας. Ο κ. Pigazzi προήδρευσε της κριτικής επιτροπής των βραβείων Fleet Europe Awards το 2018. Πριν ηγηθεί του IBO της Arval, ο Alessandro Pigazzi ήταν υπεύθυνος της Arval Consulting, καθώς και του επιστημονικού επιτελείου Arval Corporate Vehicle Observatory (τώρα αποκαλείται  Arval Mobility Observatory) από το 2014 έως το 2016.

 

 

 

Προηγούμενο άρθροVolkswagen, νέο ‘πράσινο’ καύσιμο για θαλάσσιες μεταφορές
Επόμενο άρθροΤο Renault 5 – πιο σύγχρονο από ποτέ – και το “νέο κύμα”