Μετά τη συμφωνία που υπέγραψαν στη Γαλλία, οι Norauto και Carglass επεκτείνουν τώρα τη συνεργασία τους στην ιταλική αγορά. Ο συνεταιρισμός μεταξύ των εταιρειών εξυπηρέτησης οχημάτων και επισκευής υαλοπινάκων, συνεπάγεται τον έλεγχο του παρμπρίζ του οχήματος στα συνεργεία της Norauto, ακολουθούμενος από ενδεχόμενη παρέμβαση της Carglass σε περίπτωση προβλημάτων.

Η Norauto Italia έχει σήμερα 36 σημεία εξυπηρέτησης, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου Norauto Express στο Τορίνο. Η Carglass Italia διαθέτει δίκτυο 172 άμεσων κέντρων και 43 θυγατρικών, στα οποία προστίθενται 100 κινητές μονάδες εξυπηρέτησης κατ΄οίκον, που χρησιμοποιούνται συνήθως από πελάτες στόλους.

“Είμαστε ευτυχείς που ανακοινώνουμε αυτή τη συνεργασία μεταξύ δύο brands που αναγνωρίζονται για την ποιότητα και τον επαγγελματισμό των προσφερόμενων υπηρεσιών”, σχολίασε ο Jean Michel Gambini, Διευθύνων Σύμβουλος της Norauto Italia. Ο Matteo Rignano, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Belron Italia δήλωσε: “Είμαστε ευτυχείς γι΄αυτή τη συνεργασία που επιτρέπει στην Norauto να προσφέρει ακόμα πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες της και στην Carglass να είναι πιο κοντά στον αυτοκινητιστή”.

Προηγούμενο άρθροBMW και Daimler επενδύουν 1 δισ. ευρώ στην κοινοπραξία Now Group
Επόμενο άρθροΚορυφαία διάκριση για τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης