Nissan - Personal space

Nissan Personal Space: μια διαφορετική καμπάνια στην Φιλανδία, για τον προσωπικό χώρο που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τους Φιλανδούς. Για παράδειγμα, όταν περιμένουν στη στάση του λεωφορείου, διατηρούν την μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ τους.

Είναι τόσο ιδιαίτερη η συγκεκριμένη στάση τους, που πραγματικά κάποιος θα πρέπει να το δει για  να το πιστέψει. Όπως και να έχει, αυτό γίνεται εμφανές από πολλές σχετικές εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.  Καταγεγραμμένες από  περαστικούς που τους κίνησαν την περιέργεια, κάποιες εικόνες  παρουσιάζουν μια τυπική σκηνή μετακίνησης,  το πρωί ή το βράδυ, με τους Φιλανδούς να στέκονται σε αραιά διαστήματα,  αποφεύγοντας κάθε αλληλεπίδραση.

Αυτές οι εικόνες, ενέπνευσαν μια διαφορετική διαφημιστική καμπάνια για λογαριασμό της Nissan στην Σκανδιναβία, την Nissan Personal Space. Χρησιμοποιώντας ως σκηνικό τις στάσεις των λεωφορείων και την απόσταση μεταξύ των ανθρώπων που περιμένουν, η καμπάνια χρησιμοποιεί αυτόν τον παραλληλισμό για να επισημάνει την σπουδαιότητα του Αυτόματου Έλεγχου Απόστασης, που ρυθμίζει την απόσταση ασφαλείας ενός Nissan, από άλλο προπορευόμενο όχημα στον δρόμο.

 

Προηγούμενο άρθροΙσχυρή ζήτηση για το Volvo XC40 Recharge P8 AWD
Επόμενο άρθροΟ Eric Wepierre αναλαμβάνει την Mitsubishi Motors Europe