Μετά από την επιτυχημένη δοκιμαστική εφαρμογή στη Γαλλία και την Ισπανία, η Bridgestone ανακοινώνει την λειτουργία της MOBOX σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πρόκειται για μια μηνιαία συνδρομή για τα ελαστικά με πλήρη εγγύηση ενώ περιλαμβάνει και άλλες υπηρεσίες σχετικές με τα οχήματα, προσφέροντας στους πελάτες ευκολία και ηρεμία.

Κοινωνικές αλλαγές

Σύμφωνα με την Bridgestone, τον μεγαλύτερο παγκόσμιο προμηθευτή ελαστικών και καουτσούκ, η ενέργεια αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής της για προσαρμογή στις μακροοικονομικές και κοινωνικές αλλαγές, που προκαλούν τους καταναλωτές να στρέψουν την προσοχή τους από τα προϊόντα στις υπηρεσίες.

Η MOBOX προσφέρει μια κατάλληλη εναλλακτική λύση, μέσω μιας προσέγγισης all-in-one για την αγορά ελαστικών και τη συντήρηση των αυτοκινήτων. Οι χρήστες της MOBOX πληρώνουν μία μηνιαία συνδρομή, ξεκινώντας από μόλις € 7 το μήνα (για δύο ελαστικά), που τους παρέχει ένα ευέλικτο φάσμα υπηρεσιών το οποίο προσαρμόζεται για να καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες και προϋπολογισμούς.

  • Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει νέα ελαστικά υψηλής ποιότητας, τοποθέτηση και πλήρη εγγύηση για ζημιές που σχετίζονται με αυτά.
  • Περιλαμβάνει επίσης πρόσθετες υπηρεσίες σχετικές με τα οχήματα, όπως έλεγχος ελαστικών και περιστροφή, ευθυγράμμιση τροχών, αναπλήρωση κλιματισμού, υαλοκαθαριστήρες και άλλα.
  • Οι πελάτες μπορούν επίσης να συμπεριλάβουν επιπλέον προϊόντα και υπηρεσίες, όπως εναλλαγή καλοκαιρινών / χειμερινών ελαστικών, υπηρεσίες αποθήκευσης και επιλεκτική συντήρηση των αυτοκινήτων τους.

Χωρίς επιπλέον χρέωση

Χάρη στην εγγύηση, οι πελάτες της MOBOX που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα από διάτρηση ή άλλο είδος ζημιάς των ελαστικών μπορούν να τα επισκευάσουν ή να τα αντικαταστήσουν δωρεάν.

Τα πακέτα MOBOX καλύπτουν τα βασικά brands ελαστικών και παρέχουν πρόσβαση σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα από την οποία οι πελάτες μπορούν να διαχειριστούν τη συνδρομή τους. Έχουν επίσης πρόσβαση στην υποστήριξη των πελατών μέσω ενός (πολυγλωσσικού) τηλεφωνικού κέντρου.

“Η Bridgestone είναι σε θέση να εντοπίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές χάρη στην έρευνα και τα σχόλια που έλαβε μέσω του μεγάλου και αναπτυσσόμενου δικτύου της λιανικής πώλησης – συμπεριλαμβανομένων των Speedy, Ayme Côté Route και First Stop”, σύμφωνα με την εταιρεία.

Πιλοτικό πρόγραμμα

Η Bridgestone δοκίμασε το σύστημα MOBOX σε 25 καταστήματα First Stop σε ολόκληρη τη Γαλλία τον Οκτώβριο του 2017. Τον Ιούνιο του 2018 το δοκιμαστικό πρόγραμμα επεκτάθηκε σε 30 καταστήματα Speedy στη Γαλλία και 20 καταστήματα First Stop στην Ισπανία.

Τους επόμενους μήνες, η υπηρεσία συνδρομής θα κυκλοφορήσει σε περισσότερα καταστήματα στη Γαλλία και την Ισπανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες από το 2019.

“Η MOBOX είναι μια απλή και προσιτή εναλλακτική λύση σε σχέση με τις πιο παραδοσιακές υπηρεσίες μας και είναι υπέροχο να τη βλέπουμε να αναπτύσσεται με επιτυχία μέσα από ένα πιλοτικό έργο”, δήλωσε ο Paolo Ferrari, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Bridgestone EMEA.

Προηγούμενο άρθρο10 λόγοι για τους οποίους αξίζει να επισκεφτείτε το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού
Επόμενο άρθροΤα νέα Fiat 500X και 500L στο μικροσκόπιο