Το International Fleet Managers Institute (IFMI) πραγματοποιεί εικονική εκδήλωση, στις 16 Φεβρουαρίου, για να βοηθήσει τους στόλους στη διαχείριση ασφαλείας τους. 

Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας για κάθε εταιρεία και οργανισμό, αλλά πολύ συχνά θεωρείται δεδομένη, ακόμα και στον στόλο και την κινητικότητα. Η προσοχή στην ασφάλεια θα περιορίσει τα συμβάντα και τα ατυχήματα και θα μειώσει το κόστος, θα αυξήσει την παραγωγικότητα και θα τονώσει την ικανοποίηση των εργαζομένων. Εγγραφείτε στο IFMI και βελτιώστε τη διαχείριση ασφαλείας σας.

Το IFMI διοργανώνει σεμινάρια και webinars για περισσότερα από 18 χρόνια, με σκοπό την υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας στόλου και κινητικότητας. Είναι γνωστό για τη μη εμπορική του προσέγγιση, βασιζόμενο σε παρουσιάσεις εμπειρογνωμόνων και διαδραστικά workshops και συζητήσεις.

Στις 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 14:00 CET (15:00 ώρα Ελλάδας), το IFMI πραγματοποιεί συνέδριο στο οποίο θα βρείτε στοιχεία δημιουργίας ενός προγράμματος διαχείρισης ασφάλειας που ταιριάζει στις προσδοκίες της εταιρείας σας και τις ανάγκες των εργαζομένων σας, εστιάζοντας στις πολιτικές, τη συμπεριφορά οδηγών, τη διαχείριση κινδύνου και ασφάλισης και τον αντίκτυπο του ελέγχου ασφαλείας στο TCO του στόλου σας.

Αυτή το διαδραστικό διαδικτυακό συνέδριο, που πραγματοποιείται στην πλατφόρμα Hopin, είναι δωρεάν για όλους τους υπεύθυνους αγορών στόλου και κινητικότητας, από αρχάριους έως ειδήμονες. Αυτό περιλαμβάνει διευθυντές στόλου και κινητικότητας, προμηθειών, ανθρώπινου δυναμικού και οικονομικών.

Εγγραφείτε εδώ σε αυτή την συνεδρία του IFMI

Πρόγραμμα

  • Εισαγωγή από τον Steven Schoefs, αρχισυντάκτη του Fleet Europe
  • Ο αντίκτυπος της ασφάλειας στο TCO του στόλου

Σε αυτή τη συνεδρία θα αναδειχθεί η σχέση μεταξύ ασφάλειας και TCO και θα εξηγηθούν τα βασικά στοιχεία μιας στρατηγικής ασφάλειας για τις εταιρικές σας ανάγκες. Με ειδήμονες από την ALD Automotive και την Arval.

  • Τα Ναι και τα Όχι της στρατηγικής ασφαλείας

Δύο διευθυντές εταιρικών στόλων περιγράφουν το στήσιμο και την ανάπτυξη της στρατηγικής ασφαλείας, με συγκεκριμένες πληροφορίες.

Η Hayley Barone (Heineken) θα περιγράψει τα βασικά στοιχεία του ολιστικού προγράμματος διαχείρισης ασφάλειας της Heineken και θα μοιραστεί πληροφορίες για την επίτευξη αποτελεσμάτων που ταιριάζουν στην εταιρική σας στρατηγική. Ο Selçuk Gündoğdu του Vaillant Group θα αναφερθεί στην αποτελεσματικότητα ενός καλά μελετημένου προγράμματος ασφαλείας και τη σχέση μεταξύ Ασφάλειας και Απόδοσης Καυσίμου στο TCO.

  • Ο αντίκτυπος ενός Προγράμματος Ασφαλείας σε θέματα Κινδύνου και Ασφάλισης

Σε αυτήν την συνεδρία θα αναλυθεί λεπτομερώς ο τρόπος προσέγγισης της διαχείρισης κινδύνων και της ασφάλισης στόλου οχημάτων στο πλαίσιο της διαχείρισης διεθνούς στόλου.

Με την τεχνογνωσία της LeasePlan και της Athlon International.

  • Αντίληψη ασφάλειας οχήματος

Σε αυτήν την συνεδρία θα ανακαλύψετε τις τελευταίες τεχνολογίες στην αγορά και γιατί είναι σημαντικό να λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι διευθυντές στόλου την ασφάλεια των οχημάτων προς αύξηση της απόδοσης.

Με την τεχνογνωσία της SEAT.

  • Δικτύωση και γνωριμία με τους συνεργάτες του IFMI

Εγγραφείτε εδώ σε αυτή τη συνεδρία του IFMI 

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμια πρεμιέρα για το Audi e-tron GT
Επόμενο άρθροBP: Ανθεκτικές δραστηριότητες και στρατηγική πρόοδος