Το δίλημμα του 2021, ακόμη περισσότερο από πέρυσι, είναι αυτοκίνητα εσωτερικής καύσης ή ηλεκτρικά (ICE ή EV); Εγγραφείτε στην επόμενη διαδικτυακή συνεδρία του International Fleet Managers Institute (IFMI) στις 25 Μαΐου 2021 και αποκτήστε τα κατάλληλα εργαλεία για να καταλήξετε στη σωστή επιλογή συστημάτων κίνησης.

Λάβετε μέρος στη συνεδρία του IFMI στις 25 Μαΐου 2021 από τις 14:00 έως τις 16:00 CET (15:00-17:00 ώρα Ελλάδος)

Σε αυτήν την συνεδρία θα μάθετε πώς να πραγματοποιήσετε τη μετάβαση σε έναν πιο πράσινο στόλο στην Ευρώπη, πώς να εφαρμόσετε ένα συνεκτικό ενεργειακό πρόγραμμα οχημάτων και πώς να επιλέξετε τα καλύτερα και αποδοτικότερα οχήματα. Πράγματι, μια συνεδρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Απευθύνεται σε όλους τους τύπους αγοραστών που εμπλέκονται στο στόλο και την κινητικότητα, από αρχάριους έως εμπειρογνώμονες. Περιλαμβάνονται οι Fleet Managers, Mobility Managers, Procurement Managers, HR Managers, Sourcing Managers και Finance Managers.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Πού και πότε να ξεκινήσετε τη στρατηγική σας σωστής επιλογής συστημάτων κίνησης

Σε αυτή τη συνεδρία θα καταδειχθεί η σημασία της μετάβασης του στόλου σε νέα συστήματα κίνησης. Θα εξετασθούνε τα κριτήρια που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη για τον πράσινο στόλο: φορολογία, κανονισμοί και κίνητρα. Υποδομή και πρόθεση πελατών στόλου για υιοθέτηση EV. Θα αναλυθεί επίσης η ετοιμότητα των κύριων ευρωπαϊκών χωρών σχετικά με τη μετάβαση ενέργειας και την ηλεκτροκίνηση του στόλου.

Με τον Sjoerd Brenters της LeasePlan

Το κόστος της σωστής επιλογής συστημάτων κίνησης

Η αποδοτικότητα κόστους ενός στόλου είναι υψίστης σημασίας. Και αυτό δεν αλλάζει με τη σωστή επιλογή συστημάτων κίνησης ή με την ηλεκτροκίνηση του στόλου σας. Παρόλο που πολλές χώρες προωθούν την ηλεκτρική κινητικότητα, υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανά χώρα και μια σειρά παραμέτρων, που συχνά συνδέονται με τα χαρακτηριστικά των οδηγών και την υποδομή και μπορούν να επιφέρουν σημαντικές αλλαγές και να καθορίσουν το TCO των ICE σε σύγκριση με τα EV. Σε αυτήν τη συνεδρία θα καταδειχθεί πώς μπορείτε να διασφαλίσετε σωστό προφίλ οδηγών και θα παρατεθούν πληροφορίες σχετικά με τους παράγοντες κόστους των EV έναντι των ICE, υποδεικνύοντας πού και πώς τα νέα συστήματα κίνησης μπορούν να αποβούν επωφελή για την εταιρεία σας.

Με τους Alix Truyens της ALD Automotive και Sjoerd Brenters της LeasePlan

Τα μάτια ορθάνοικτα για το σωστό όχημα

Το μίγμα μοντέλων ηλεκτρικών και εξηλεκτρισμένων οχημάτων διαρκώς αυξάνεται, αλλά και η απόδοση των οχημάτων ICE βελτιώνεται συνεχώς. Ποιες είναι οι τεχνικές εξελίξεις, τι πρέπει να γνωρίζετε για τα περιθώρια παράδοσης και αν τα υβριδικά αποτελούν κάτι περισσότερο από μια ενδιάμεση λύση; Σε αυτήν τη συνεδρία θα αντιληφθείτε την πλήρη εικόνα που χρειάζεται για να λάβετε τη σωστή απόφαση για οχήματα και κινητήρες.

Με τους Pawel Zin και Daniel Schessler της SEAT

Η σωστή επιλογή στην πράξη

Είναι καλό να υπάρχει οδικός χάρτης του οράματός σας για σωστή επιλογή, αλλά πρέπει να εφαρμοστεί και να εκτελεστεί. Σε αυτήν τη συνεδρία θα αναλυθούν οι παράγοντες επιτυχούς εφαρμογής, ανάπτυξης και παρακολούθησης ενός προγράμματος πράσινου στόλου με τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων μερών, την πολιτική αυτοκινήτων, τη διαχείριση καυσίμων και ενέργειας και την παρακολούθηση.

Με τον Nicolas Michel της Arval

Απαντήσεις στις ερωτήσεις σχετικά με τη σωστή επιλογή συστημάτων κίνησης του στόλου σας στην Ευρώπη

Έχετε απορίες σχετικά με τη σωστή επιλογή του στόλου σας; Σε αυτή τη συνεδρία, οι συνεργάτες του IFMI θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Με τους συνεργάτες του IFMI

Δικτύωση

Θα υπάρξουν επίσης ευκαιρίες δικτύωσης όπου μπορείτε να συναντήσετε τους συνεργάτες τουIFMI και άλλους συμμετέχοντες.

 

Προηγούμενο άρθροKia EV6: Oλιστική και διαισθητική εμπειρία
Επόμενο άρθροEQA 300 και EQA 350: η οικογένεια της EQA μεγαλώνει