Η Toyota Motor Corporation ανακοίνωσε πως θα προσθέσει οκτώ μοντέλα Toyota στη γκάμα της συνδρομητικής υπηρεσίας KINTO ONE. Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τις 15 Ιανουαρίου 2020. Για πρώτη φορά, η Toyota θα προσθέσει και οκτώ μοντέλα Lexus στη KINTO ONE, διαθέσιμα από τις 15 Ιανουαρίου 2020 (με εξαίρεση τα Lexus LS, ES, IS και RC, διαθέσιμα από τον Φεβρουάριο του 2020).

Η KINTO ONE είναι μια υπηρεσία με την οποία ένας πελάτης μπορεί να απολαύσει την οδήγηση ενός οχήματος της επιλογής του για τρία χρόνια. Περιλαμβάνει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών με μηνιαία σταθερή χρέωση χωρίς προκαταβολή.

Δοκιμές για μια υπηρεσία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων KINTO θα ξεκινήσουν από τον Ιανουάριο του 2020.

Παγκόσμια λειτουργία της KINTO

Η KINTO λειτουργεί αυτή τη στιγμή στη Γαλλία, την Ιταλία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία και άλλα μέρη της Ασίας. Επιπλέον, η εμπορική επωνυμία όλων των υπηρεσιών κινητικότητας Toyota παγκοσμίως θα αλλάξει σταδιακά σε KINTO.

  • Ένα σύνολο 16 μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Lexus, θα προστεθούν στη σειρά KINTO ONE*. Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τον Ιανουάριο του 2020, με εξαίρεση τα Lexus LS, ES, IS, RC, που θα είναι διαθέσιμα από τον Φεβρουάριο του 2020.
  • Η KINTO SELECT θα αλλάξει το όνομά της σε KINTO FLEX. Η λειτουργία σε εθνικό επίπεδο θα ξεκινήσει από τα τέλη Φεβρουαρίου του 2020. Η KINTO FLEX 6 θα επιτρέπει στους συνδρομητές να οδηγούν έξι μοντέλα Lexus για διάστημα τριών ετών. Η KINTO FLEX 3 θα επιτρέπει στους συνδρομητές να οδηγούν τρία μοντέλα Lexus για μια τριετή περίοδο.
  • Η KINTO ONE θα προσφέρεται σε εταιρικούς πελάτες.
  • Οι δοκιμές για μια μορφή KINTO μεταχειρισμένων αυτοκινήτων θα ξεκινήσουν στα τέλη Ιανουαρίου του 2020.
  • Οι υπηρεσίες κινητικότητας της Toyota διεθνώς θα τυποποιηθούν με το όνομα KINTO. Οι ακόλουθες έξι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες: KINTO ONE, KINTO FLEX, KINTO JOIN, KINTO SHARE, KINTO RIDE και KINTO GO.

Οι υπηρεσίες KINTO ONE και KINTO FLEX χρεώνουν προαιρετική ασφάλιση, φόρο οχήματος, τέλη ταξινόμησης και συντήρηση οχήματος σε μηνιαία σταθερή χρέωση χωρίς προκαταβολή. Δεδομένου ότι το μηνιαίο τέλος περιλαμβάνει προαιρετική ασφάλιση, οι υπηρεσίες είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για τις νεότερες γενιές οδηγών και πελατών που άρχισαν να οδηγούν πρόσφατα και πελάτες που σκέφτονται να χρησιμοποιούν ένα δεύτερο αυτοκίνητο.

Η υπηρεσία KINTO SELECT θα μετονομασθεί “KINTO FLEX”, με έναρξη λειτουργίας σε εθνικό επίπεδο από τα τέλη Φεβρουαρίου του 2020.

Η γκάμα θα παραμείνει όπως πριν και η υπηρεσία θα προσφέρει χρήση έξι μοντέλων Lexus: ES, IS, RC, RX, NX και UX.

* Η “KINTO” είναι μια υπηρεσία χρήσιμη μόλις την χρειαστεί κάποιος, που επιτρέπει την κινητικότητα όπως την επιθυμεί, όπως ένα “kintoun” (στα ιαπωνικά το “ιπτάμενο νέφος”).

 

 

Προηγούμενο άρθροVoilà: νέα συνεργασία Renault, Publicis και OMD
Επόμενο άρθροΓιατί η COP25 είναι σημαντική για τους στόλους