Η Sixt Leasing SE, κορυφαίος πάροχος direct online πωλήσεων νέων οχημάτων στη Γερμανία καθώς και ειδικός στη διαχείριση και το leasing για μεγάλους στόλους, ονομάζεται πλέον “Allane SE”, κατόπιν εγκρίσεως της νέας επωνυμίας από τη Γενική Συνέλευση.

H νέα επωνυμία “Allane” είναι εμπνευσμένη από το σήμα κυκλοφορίας “All Lanes” και προφέρεται όπως ο αγγλικός συνδυασμός λέξεων “a lane” [ə’leɪn]. Αντανακλά την ολοκληρωμένη προσέγγιση one-stop-shop της εταιρείας και αποσκοπεί στην ενίσχυση της αντίληψης ως διεθνούς παρόχου.

Η νέα επωνυμία ήταν αναπόφευκτη, καθώς η Sixt SE πούλησε την Sixt Leasing SE στην Hyundai Capital Bank Europe.

Donglim Shin, CEO της Allane SE

Ο Donglim Shin, CEO της Allane SE δήλωσε: “Η Allane αντιπροσωπεύει αυτό που ήταν ήδη ο πυρήνας της Sixt Leasing, δηλαδή οι απεριόριστες επιλογές κινητικότητας. Με τη νέα επωνυμία, δίνουμε στην εταιρεία μας μια νέα εμφάνιση και ταυτόχρονα συνεχίζουμε το αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο της Sixt Leasing. Στόχος μας είναι να γίνουμε ο κορυφαίος πάροχος πολλαπλών μαρκών ολοκληρωμένων λύσεων κινητικότητας στην Ευρώπη. ”

Σε πρώτο στάδιο, οι μάρκες της εταιρείας (Sixt Leasing, Sixt New Cars, Sixt Mobility Consulting, Autohaus24 και Flottenmeister) συνεχίζουν να λειτουργούν με τις υπάρχουσες επωνυμίες, αλλά στη συνέχεια θα θεσπιστεί σταδιακά η νέα ταυτότητα υπό την επωνυμία Allane Mobility Group.

Οι υφιστάμενοι επιχειρηματικοί τομείς – Online Retail, Fleet Leasing και Fleet Management – θα συνεχιστούν. Αυτό ισχύει και για τη στρατηγική: η εστίαση παραμένει στην ψηφιοποίηση του επιχειρηματικού μοντέλου και στον προσανατολισμό του οργανισμού προς τη μελλοντική τοπική και διεθνή ανάπτυξη.

 

Προηγούμενο άρθροΟ Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη για τις πυρκαγιές
Επόμενο άρθροVolvo Cars: παγκόσμιες πωλήσεις 56.883 αυτοκινήτων τον Ιούλιο