Η εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης καυσίμων TMC συνεργάζεται με την Shell Fleet Solutions στο Ηνωμένο Βασίλειο για να προσφέρουν στους στόλους ολοκληρωμένη λύση καυσίμων.

Οι πελάτες στόλου θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 3.800 πρατήρια της Shell και συνεργατών για ανεφοδιασμό καυσίμων και φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων, καθορισμό των τιμών ανεφοδιασμού ή διαπραγμάτευση για έκπτωση και παρακολούθηση διανυθεισών αποστάσεων σε όλη την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι οδηγοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή TMC Mileage Track για να εντοπίζουν το πλησιέστερο πρατήριο καυσίμων Shell και θα μπορούν να συλλέγουν πόντους Shell Go + ως ανταμοιβή για τη χρήση του δικτύου Shell. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους οδηγούς να καταγράψουν επαγγελματικά και ιδιωτικά ταξίδια για την αποζημίωσή τους.

Ο Paul Hollick, διευθύνων σύμβουλος της TMC, δήλωσε ότι οι επιχειρηματικοί πελάτες θα αποκτήσουν: “Αυξημένη ενημέρωση, μειωμένο κόστος και ένα πλήρως βελτιστοποιημένο πρόγραμμα καυσίμων. Η συνεργασία θα επιφέρει πραγματικό όφελος και εξοικονόμηση στους πελάτες, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα”.

Η TMC ελέγχει κάθε αίτημα επαγγελματικών ταξιδίων και διανυθέντων χιλιομέτρων προς διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις πολιτικές των εταιρειών και αν εντοπισθούν τυχόν ανωμαλίες, επιλύονται απευθείας με τον οδηγό ή τον line manager. Η TMC θα συντάσει επίσης μια σειρά αναφορών για τους fleet managers στην οποία θα καταγράφεται η ανάλυση της κατανάλωσης καυσίμου και της γενικής απόδοσης του στόλου.

Η Sarah Llewelyn, διευθύντρια πωλήσεων Ηνωμένου Βασιλείου της Shell Fleet Solutions, δήλωσε πως η νέα λύση διαχείρισης καυσίμων: “Προσφέρει αυξημένη ενημέρωση, παραγωγικότητα και ασφάλεια για τις επιχειρήσεις και εμπλουτίζει την ολοκληρωμένη προσφορά προϊόντων μας, συμπεριλαμβάνοντας τηλεματική, ευρωπαϊκά διόδια, κάρτες για τα EV και αντιστάθμιση εκπομπών άνθρακα”.

Φωτογραφία: Ed Robinson/OneRedEye, Shell

 

Προηγούμενο άρθροΑποτελέσματα του Volvo Group το β’ τρίμηνο του 2020
Επόμενο άρθροŠkoda ENYAQ iV: παγκόσμια πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου