Η Lexus παρουσίασε τη νέα 2020 RX luxury SUV, αποκαλύπτοντας σημαντικές αλλαγές που εξελίσσουν το βασικό μοντέλο της μάρκας, που βοήθησε στη δημιουργία του πολυτελούς τμήματος SUV όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1998.

Η Lexus RX 2020 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου του 2019. Με τις τολμηρές και εμφατικές γραμμές της ανοίγει τον δρόμο σε έναν κόσμο άνεσης, ευρυχωρίας και πολυτέλειας.

Η RX 2020 παρουσιάζει μια ισχυρή και σπορ εμφάνιση, ενώ η γραμμή του οχήματος έχει βελτιωθεί, με αποτέλεσμα ένα κομψό, δυναμικό εξωτερικό που δίνει έμφαση στη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Lexus. Από την άποψη του χαρακτήρα οδήγησης η RX, ακολουθεί την πορεία των LC και LS ναυαρχίδων coupe και sedan της Lexus, με την εκπληκτική απόδοση καθώς οι μηχανικοί εξέτασαν κάθε τμήμα του οχήματος και βελτίωσαν την ακαμψία του αμαξώματος και του συστήματος ανάρτησης, ενώ πρόσθεσαν νέο σύστημα αμορτισέρ και ελέγχου φρένων. Το αποτέλεσμα είναι ένα όχημα με εξαιρετική αίσθηση χειρισμού και ακρίβειας.

Μέσα και έξω, η RX αμφισβητεί κάθε προκατάληψη αναφορικά με το πώς πρέπει να είναι ένα SUV. Το εσωτερικό του διακρίνεται για την τεχνική και την ποιότητα, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την πρωτοποριακή τεχνολογία ασφάλειας

Η νέα RX είναι εξοπλισμένη με τον πρώτο BladeScan τύπου AHS (Adaptive High-beam System) στον κόσμο και την τελευταία γενιά του Lexus Safety System.

Προηγούμενο άρθροΕξελίξεις από το πόρισμα της Επιτροπής Ελέγχου για δαπάνες του Carlos Ghosn
Επόμενο άρθροΗ νέα ζώνη χαμηλών εκπομπών – ULEZ – του Λονδίνου μειώνει δραστικά τη ρύπανση