Η νέα γκάμα της Kia στην CES 2024

Η Kia ανακοίνωσε ότι θα επαναπροσδιορίσει τον όρο PBV (Platform Beyond Vehicle – Πλατφόρμα πέρα από το όχημα) και θα εγκαινιάσει επισήμως την παγκόσμια δραστηριότητα PBV στην CES 2024, στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Η μάρκα θα παρουσιάσει την μελλοντική της γκάμα προϊόντων PBV και το επιχειρηματικό της όραμα, με την φυσική παρουσίαση πολλών πρότυπων μοντέλων PBV. Η Kia PBV συνιστά ολοκληρωμένη λύση κινητικότητας που συνδυάζει EV ειδικών προδιαγραφών με προηγμένες λύσεις λογισμικού, που θα οδηγήσουν σε νέες δραστηριότητες και τρόπους ζωής.

Σηματοδοτώντας την επιστροφή της στο CES μετά από πέντε χρόνια, διάφοροι βασικοί ομιλητές θα αναλύσουν τις μελλοντικές επιχειρηματικές στρατηγικές και το όραμα PBV της μάρκας, συμπεριλαμβανομένων ειδικών εξοπλισμών, όπως σπονδυλωτές τεχνολογίες Easy Swap και Dynamic Hybrid, ψηφιακές λύσεις που αναπτύχθηκαν από το Hyundai Motor Group και σχέδια παγκόσμιων συνεργασιών. Η Kia θα διαθέτει επίσης έκθεση PBV στο LVCC West Hall και έκθεση EV στο LVCC Central Plaza, από 9 έως 12 Ιανουαρίου.

Η έκθεση Kia PBV θα περιλαμβάνει πέντε πρότυπα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου PBV που έχει προγραμματιστεί για μαζική παραγωγή από το 2025, την γκάμα ειδικής τεχνολογίας PBV και ειδική παρουσίαση και επίδειξη PBV που θα καταδεικνύει την στρατηγική οχημάτων λογισμικού και τα σχέδια συνεργασιών της εταιρείας.

Η έκθεση θα παρουσιάσει το όραμα «EV για Όλους» της Kia, με τα πρότυπα αυτοκίνητα EV3 και EV4 και τα EV9 και EV6 GT και θα προβάλλει τα πολυάριθμα οφέλη που μπορούν να απολαύσουν οι πελάτες με την ταχέως αναπτυσσόμενη γκάμα EV της Kia.

Προηγούμενο άρθροΤο αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer στο Golden Hall
Επόμενο άρθροΨηφιακός μετασχηματισμός της JLR με την Tata Communications