www.fleetnews.gr

Η Moving Intelligence, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην ασφάλεια οχημάτων και υλικού, συνάπτει στρατηγική συνεργασία με την G4S Telematix, η οποία κατέχει με τη σειρά της ηγετική θέση στις εφαρμογές τηλεπληροφορικής στην Ελλάδα. Η επέκταση δραστηριοτήτων στην Ελλάδα είναι λογική συνέπεια της επιτυχούς συνεργασίας μεταξύ της Moving Intelligence και της G4S Telematix. 

Η Moving Intelligence επέκτεινε πρόσφατα τις δραστηριότητές της με σκοπό να γίνει ο κύριος πάροχος στον τομέα της ασφάλειας οχημάτων και υλικού. Λαμβάνοντας υπόψη τη φιλοδοξία για περαιτέρω ανάπτυξη και την αυξημένη ζήτηση συστημάτων προστασίας και ασφάλειας οχημάτων, η συνεργασία με την G4S Telematix είναι ένα επόμενο βήμα για τη διεθνοποίηση της Moving Intelligence.

«Η Ελλάδα μάλλον δεν είναι η πιο προφανής επιλογή. Ωστόσο, κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά της τοπικής αγοράς, το αυξανόμενο ποσοστό κλοπών, ένα από τα χαμηλότερα ασφάλιστρα στην Ευρώπη και τον ισχυρό ανταγωνισμό στις εναλλακτικές χαμηλού κόστους, αντιλαμβανόμαστε γιατί η G4S επέλεξε την Ελλάδα ως έναν από τους πρώτους «πιλότους» στην έναρξη των δραστηριοτήτων μας στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την πρόκληση και πραγματικά ανυπομονούμε να παράσχουμε στην Ελλάδα αυτοκίνητα με την καλύτερη ασφάλεια οχημάτων», δήλωσε ο Patrick Horst, Διευθύνων Σύμβουλος της Moving Intelligence.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της G4S Telematix, Μιχάλης Μαλτεζάκης, διοικεί επίσης το Τεχνικό Κέντρο Αριστείας για την Παρακολούθηση και τον Εντοπισμό για την ευρωπαϊκή περιοχή της G4S. «Η επέκταση των παραδοσιακών υπηρεσιών μας για την Ασφάλεια Ατόμων και Περιουσιακών Στοιχείων ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ είναι φυσική εξέλιξη για την G4S. Η παρουσία μας στην Ευρώπη μάς προσφέρει τη δυνατότητα να παρέχουμε μοναδικές υπηρεσίες στους κατασκευαστές οχημάτων, στα φορτηγά μεταφοράς οχημάτων, ακόμα και στις κυβερνήσεις, δεδομένης της πρόσφατης έναρξης του Ecall. Οι τεχνολογίες αιχμής, οι πιστοποιήσεις, οι εγκρίσεις και το ιστορικό της Moving Intelligence συντέλεσαν στη διασφάλιση μιας θέσης στους επικρατέστερους υποψήφιους προμηθευτές που θα καθοδηγούμε σε επιλεγμένες αγορές. Είναι αποδεδειγμένος προμηθευτής προϊόντων aftermarket για τους περισσότερους κατασκευαστές οχημάτων και τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες και, καθώς η αγορά στην Ολλανδία υπόκειται σε αυστηρές ρυθμίσεις, πληροί τα πρότυπα της G4S. Έχω μεγάλες προσδοκίες από αυτήν τη συνεργασία».

Διαχείριση όλων των εν κινήσει προϊόντων

Η Moving Intelligence παρέχει τη δυνατότητα διαχείρισης όλων των εν κινήσει προϊόντων. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο υλικό που είναι αόρατα εγκατεστημένο και στο λογισμικό που κάνει ορατές τις πληροφορίες. Αυτά τα δύο επιτρέπουν στους ανθρώπους να διαχειρίζονται όλα τα εν κινήσει προϊόντα: από αυτοκίνητο μέχρι σκούτερ, από τροχόσπιτο μέχρι κοντέινερ και από πλοίο μέχρι εξοπλισμό εργασίας. Αυτό το κάνουμε για όλους: για πολυεθνικές εταιρείες, καταστήματα λιανικής, διαχειριστές στόλου ή υπερήφανους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων vintage («αντικών»).

Η μοναδική διαδικτυακή πλατφόρμα της Moving Intelligence προσφέρει τις πιο προηγμένες υπηρεσίες στον τομέα της ασφάλειας, της καταχώρισης ταξιδίων, της διαχείρισης στόλους και της βιώσιμης κινητικότητας.

Η G4S Telematix, τμήμα του παγκόσμιου οργανισμού G4S, εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών εντοπισμού και υπηρεσιών παρακολούθησης και ανταπόκρισης όσον αφορά την ασφάλεια κυρίως στους στόλους που μεταφέρουν Προϊόντα Υψηλού Κινδύνου και Υψηλής Αξίας σε όλη την Ευρώπη.

Με πάνω από 15 χρόνια πείρας στον τομέα των εφαρμογών τηλεπληροφορικής, πρόκειται για μία από τις εταιρείες με ηγετική θέση στον κλάδο, έχοντας στο ενεργητικό της, προς τιμήν της, μεγάλα έργα σε ό,τι αφορά την κλίμακα και την πολυπλοκότητα: Παρείχε επιτυχώς το υποσύστημα εντοπισμού οχημάτων των οχημάτων έκτακτης ανάγκης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, ενώ πρόσφατα παρείχε στην ελληνική κυβέρνηση το Σύστημα Διαχείρισης για το Ecall στην Ελλάδα.

Η G4S Telematix εξειδικεύεται στην «Παρακολούθηση Ατόμων και Περιουσιακών Στοιχείων εν Κινήσει» ενισχύοντας την προστασία του εταιρικού κινητού εργατικού δυναμικού, αυξάνοντας την ασφάλεια των κινητών περιουσιακών στοιχείων του και επιφέροντας λειτουργική εξοικονόμηση σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Προηγούμενο άρθροΠαράδοση στο «τελευταίο χιλιόμετρο»: τελευταίες τάσεις
Επόμενο άρθροNέο Nissan e-NV200 για επαγγελματικές μετακινήσεις με μηδενικούς ρύπους