Η LeasePlan προχώρησε σε συμφωνία με την Land Life Company (LLC) για να βοηθήσει τους πελάτες της να κάνουν τις διαδρομές τους με ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι πελάτες της LeasePlan μπορούν να αντισταθμίσουν τις εκπομπές του στόλου τους μέσω των καινοτόμων προγραμμάτων αναδάσωσης της LLC. Η LLC κατέχει ηγετική θέση στην αναδάσωση των υποβαθμισμένων γαιών στην ΕΕ και στις ΗΠΑ.

Η LeasePlan δεσμεύτηκε επίσης να αντισταθμίσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα του στόλου των εργαζομένων της μέχρι το 2021, έτος κατά το οποίο προγραμματίζει να προχωρήσει με τελείως ηλεκτρικά οχήματα. Το 2030, ολόκληρος ο στόλος της LeasePlan θα πρέπει να είναι και μηδενικού αποτυπώματος. “Η μείωση των εκπομπών δεν αρκεί για να διατηρηθεί η υπερθέρμανση του πλανήτη υπό έλεγχο”, λέει ο CEO της LeasePlan, Tex Gunning.

“Τα αέρια του θερμοκηπίου πρέπει επίσης να καθαρίζονται από την ατμόσφαιρα. Η συνεργασία με την LLC προσφέρει στους πελάτες μας την ευκαιρία να κάνουν κάθε μία διαδρομή τους με ουδέτερο άνθρακα. Συλλογικά, έχουμε ένα χρέος άνθρακα που πρέπει να εξοφληθεί και, με τα 1.8 εκατομμύρια οχήματα στο δρόμο της LeasePlan, μπορούμε να έχουμε μια μεγάλη και θετική επίδραση”.

 

Προηγούμενο άρθροΤο Aftersales στην Ψηφιακή εποχή
Επόμενο άρθροΗ Daimler Financial Services στις 10 πρώτες World’s Best Workplaces