Για δεύτερη συνεχή φορά, το Ινστιτούτο Great Place to Work® κατατάσσει τη Daimler Financial Services στην πρώτη θέση στη Γερμανία. Ακόμα, η εταιρεία περιλαμβάνεται στις 25 πολυεθνικές οι οποίες ξεχωρίζουν το 2018 για το εργασιακό τους περιβάλλον στο World’s Best Workplaces List.

Συγκεκριμένα, η Daimler Financial Services με 12297 εργαζομένους παγκοσμίως διακρίθηκε για το εργασιακό της περιβάλλον σε 16 χώρες και περιλαμβάνεται στην 9η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Η μεγάλη μας δέσμευση, η ανοιχτή κουλτούρα  και η ποικιλομορφία αποτελούν μέρος του DNA της Daimler Financial Services και τη βάση της επιτυχίας μας, ισχυρίζεται η εταιρεία και υποστηριζόμενη από τα αποτελέσματα της έρευνας ικανοποίησης των εργαζομένων της. Σύμφωνα με αυτή το 93% των εργαζομένων λένε ότι ο χώρος εργασίας τους είναι σπουδαίος.

«Μαζί ενισχύσαμε την εταιρική μας κουλτούρα βήμα προς βήμα τα τελευταία χρόνια και διαμορφώσαμε τη Daimler Financial Services σε κορυφαίο εργοδότη. Τα αποτελέσματα της φετινής έρευνας υποστηρίζουν σθεναρά τις προσπάθειές  μας», δήλωσε η Yvonne Rosslenbroich, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ανθρώπινου Δυναμικού της Daimler Financial Services AG.

Τις 10 πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης Great Place to Work® κατέλαβαν με τη σειρά οι εταιρείες: Salesforce, Hilton, Mars, Inc, Intuit Inc, The Adecco Group, DHL, Mercado Libre, Cisco, Daimler Financial Services και SAS Institute Inc.

Προηγούμενο άρθροΗ LeasePlan βοηθά στην αντιστάθμιση του αποτυπώματος άνθρακα
Επόμενο άρθροΗ VW επικεντρώνεται στο φωτισμό