Nicolas Andine, co-CEO of Karhoo

Η Karhoo, η πλατφόρμα ανταλλαγής κινητικότητας που έχει τη βάση της στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνεργάζεται με την πλατφόρμα κρατήσεων και αποστολών iVcardo για να επεκτείνει την προσφορά της ανά τον κόσμο.

“Με τη συνεργασία με την iVcardo, θα έχουμε τώρα τη δυνατότητα να συνδεόμαστε άμεσα με τους μεταφορείς οπουδήποτε στον κόσμο”, δήλωσε ο Nicolas Andine, συν-διευθύνων σύμβουλος της Karhoo.

Η Karhoo, υποστηριζόμενη από το Groupe Renault, προσφέρει σήμερα 1,8 εκατομμύρια ταξί και οχήματα για ιδιωτική ενοικίαση σε 1.500 πόλεις παγκοσμίως.

Η πλατφόρμα iVcardo επιτρέπει την απρόσκοπτη κράτηση, ανταλλαγή, εκπλήρωση και χρέωση των υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών σε παγκόσμια κλίμακα. Σε μια πρώτη φάση, θα υποστηρίξει την Karhoo συνδέοντας την πανευρωπαϊκά με τους μεταφορείς για ταξί, λιμουζίνες, μικρά λεωφορεία και πούλμαν.

Επίσης, είναι σημαντικό ότι η iVcardo επιτρέπει την παρακολούθηση της διαδρομής. Αυτό το πρόσθετο χαρακτηριστικό ασφαλείας θα επιτρέψει στην πλατφόρμα της Karhoo να προωθηθεί σε τοπικούς στόλους ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου και να καθησυχάσει τους εταιρικούς και ταξιδιωτικούς εταίρους της.

Οι οικονομίες κλίμακας θα ωφελήσουν και τις δύο πλευρές: η Karhoo θα αυξήσει τη γεωγραφική της κάλυψη έξω από τον παραδοσιακό της χώρο και οι τοπικοί στόλοι θα ωφεληθούν με αύξηση της ζήτησης από την μεγάλη πελατειακή βάση της Karhoo.

Προηγούμενο άρθροCLOi GuideBot – Η Hyundai φέρνει τα ρομπότ της LG στα αυτοκίνητα
Επόμενο άρθροSuzuki Product of the month: Αξεσουάρ & επιλογές