Η Suzuki επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στους οδηγούς της, συνεχίζει το πρόγραμμα προνομίων που λανσάρισε πριν από ένα χρόνο, το “Suzuki Product of the month”. Έτσι, προσφέρει στους πελάτες της μοναδικά αξεσουάρ και ξεχωριστά είδη από τη Suzuki Collection σε προνομιακές τιμές.

Ο κάτοχος οποιουδήποτε αυτοκινήτου Suzuki σε κυκλοφορία έχει στη διάθεση του πληθώρα αξεσουάρ, με τα οποία μπορεί εμπλουτίσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου του, να αναβαθμίσει το εξωτερικό του, να αυξήσει τα επίπεδα ασφαλείας του και να έχει άνεση αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία στις διαδρομές του.

Επιπλέον των αυθεντικών αξεσουάρ της εταιρείας, το πρόγραμμα “Suzuki Product of the month” δεν θα μπορούσε να μη συμπεριλαμβάνει είδη από τη Suzuki Collection σε μειωμένες τιμές για τους λάτρεις της μάρκας. Το πρόγραμμα Suzuki Product of the month σχεδιάστηκε με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών με γνήσια αξεσουάρ Suzuki και είδη lifestyle καθώς και το υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών after sales. Κατά συνέπεια η Suzuki εκτός από αξιόπιστα αυτοκίνητα με υψηλές επιδόσεις προσφέρει όφελος έως και 25 % στα επιλεγμένα αξεσουάρ και είδη από την Lifestyle Collection.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα προνομίων Suzuki Product of the month οι οδηγοί αυτοκινήτων της μάρκας μπορούν να απευθυνθούν στο επίσημο δίκτυο της Suzuki, να επισκεφθούν το www.suzuki.gr ή να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο portal της www.mysuzuki.gr

Προηγούμενο άρθροΗ Karhoo συνεργάζεται παγκοσμίως με την iVcardo
Επόμενο άρθροΗ DPCA (PSA-Dongfeng) κλείνει δύο εργοστάσια στην Κίνα