Υποστηρίζοντας ενεργά τον ισχυρό δεσμό της με τους δραστήριους ανθρώπους που λατρεύουν τη φύση, η Jeep είναι χρυσός χορηγός στο 11ο XTERRA Greece | Vouliagmeni 2024 που θα διεξαχθεί μεταξύ 26 και 28 Απριλίου στο ομορφότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το XTERRA Greece | Vouliagmeni αποτελεί τη μοναδική διοργάνωση Οff Road Τριάθλου που γίνεται στη χώρα μας και για φέτος έχει επιλεγεί ως ένας από τους επτά αγώνες σε ολόκληρο τον κόσμο που συναποτελούν το World Cup. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου (κατηγορία elite) θα βρίσκονται μαζί μας, διεκδικώντας τίτλους, διακρίσεις και χρηματικά έπαθλα, ενώ δύο από αυτούς θα μετακινούνται με Jeep Avenger.

Πέραν όμως του αγώνα που απευθύνεται στους elite αθλητές, ερασιτέχνες και αρχάριοι Τριαθλητές βουνού όλων των επιπέδων θα απολαύσουν την ίδια πίστα, τις δυσκολίες και την περιπέτεια, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία και διεκδικώντας πρόκριση στους τελικούς του Τρεντίνο της Ιταλίας.

Ειδική αναφορά αξίζει και στο Παιδικό Τρίαθλο που απευθύνεται στους μικρούς φίλους του αθλήματος και θα λάβει χώρα σε μια ειδικά διαμορφωμένη και πλήρως ελεγχόμενη έκταση. Επιπλέον, πέραν της Full απόστασης Off Road TRIathlon, το XTERRA Greece | Vouliagmeni προσφέρει ευκαιρία συμμετοχής και στους εξής αγώνες:

Σάββατο 27/4, Relay (σκυταλοδρομία ομάδας 2 ή 3 ατόμων) Full απόστασης Off Road TRIathlon
Σάββατο 27/4, Sprint απόσταση Off Road TRIathlon
Σάββατο 27/4, Relay (σκυταλοδρομία ομάδας 2 ή 3ων ατόμων) Sprint απόστασης Off Road TRIathlon
Σάββατο 27/4, Full απόσταση Aquathlon
Σάββατο 27/4, Sprint απόσταση Aquathlon
Κυριακή 28/4, Kids TRIathlon

Στην μοναδικής ομορφιάς πλαζ της Βουλιαγμένης θα στηθεί για μια ακόμα φορά το Αθλητικό χωριό της διοργάνωσης ως επίκεντρο των αγώνων, με τα μοντέλα της Jeep να βρίσκονται σε περίοπτη θέση και να αποτελούν έναν ακόμα πόλο έλξης του event. Τα αυτοκίνητα της θρυλικής μάρκας θα σας περιμένουν για να τα γνωρίσετε από κοντά, να τα περιεργαστείτε και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για αυτά.

Όπως κάθε χρονιά το κολυμβητικό σκέλος του Τριάθλου θα ξεκινήσει από την πλαζ στον όρμο της Βουλιαγμένης, ενώ το ποδηλατικό σκέλος και το τρέξιμο θα πραγματοποιηθούν στις πλαγιές του Νότιου Υμηττού. Το Παιδικό Τρίαθλο θα λάβει χώρα εξ ολοκλήρου εντός της οργανωμένης πλαζ.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, στις οικογένειες και τους συνοδούς τους και βέβαια σε όλους εκείνους που θέλουν να απολαύσουν από κοντά το μοναδικό θέαμα και την γκάμα της Jeep.

Προηγούμενο άρθροΤο νέο Peugeot 2008 πρώτο στην κατηγορία B-SUV
Επόμενο άρθροΣυνεργασία JATO Dynamics και S&P Global Mobility