Η JATO Dynamics ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την S&P Global Mobility, τον κορυφαίο προμηθευτή προβλέψεων δεδομένων για την αυτοκινητοβιομηχανία, που θα ενισχύσει και θα βελτιστοποιήσει τις δυνατότητες του κορυφαίου στην αγορά εργαλείου πληροφόρησης JATO Volumes.

Η νέα συνεργασία –η πρώτη μεταξύ της JATO και της S&P Global Mobility– θα καταλήξει στην συγχώνευση των βραχυπρόθεσμων προβλέψεων δεδομένων της S&P Global Mobility με τις προδιαγραφές οχημάτων και τα ιστορικά δεδομένα πωλήσεων της JATO. Με την ενσωμάτωση αυτή, η JATO θα παρέχει στους πελάτες της διαρκώς ενημερωμένη άποψη της αυτοκινητοβιομηχανίας, με δυνατότητα «Nowcast» του όγκου πωλήσεων του τρέχοντος και του επόμενου μήνα.

Ο Jake Shafran, Πρόεδρος της JATO Dynamics, σχολίασε: «Είμαστε ευτυχείς για την συνεργασία μας με την S&P Global Mobility για ανάπτυξη και πρόοδο των υπηρεσιών μας ανάλυσης της αγοράς αυτοκινήτου. Η συνεργασία συνδυάζει την ισχύ των δύο ηγετικών εταιρειών του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας για παροχή στους πελάτες των απαιτούμενων δεδομένων και γνώσεων για λήψη αποφάσεων στο ταχέως εξελισσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον”.

“Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την εξαιρετική ομάδα της S&P Global Mobility και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που δημιουργεί αυτή η συνεργασία για ανάπτυξη μοναδικών στρατηγικών υπηρεσιών προς όφελος των πελατών μας».

“Το τοπίο της αυτοκινητοβιομηχανίας εξελίσσεται ταχέως και ως εκ τούτου, αυξάνεται η ζήτηση για ακριβή και έγκαιρα δεδομένα. Οι αναβαθμισμένες με την προσθήκη του Nowcast υπηρεσίες της JATO θα προσφέρουν στους πελάτες μας πολλαπλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένων έγκαιρων πληροφοριών για ευέλικτη λήψη αποφάσεων».

Αυτές οι αναβαθμισμένες δυνατότητες διατίθενται σε νέους και υπάρχοντες πελάτες της JATO Volumes σε 44 αγορές από τα τέλη Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, το JATO Volumes με το Nowcasting είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες αγορές: Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδάς, Χιλή, Κίνα, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ινδία, Ινδονησία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Κορέα, Μαλαισία, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Φιλιππίνες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τουρκία, ΗΠΑ, Βιετνάμ.

Προηγούμενο άρθροΗ Jeep χρυσός χορηγός στο 11ο XTERRA Greece
Επόμενο άρθροΗ BMW ενσωματώνει την Personal eSIM της Ubigi