Η InMotion Ventures, το venture capital fund της Jaguar Land Rover, επενδύει στην καναδική εφαρμογή σχεδιασμού διαδρομών, Transit.

Η Transit βοηθά τους ανθρώπους να περιηγούνται και να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις μεταφοράς σε περισσότερες από 175 πόλεις παγκοσμίως. Η εφαρμογή έχει ενσωματώσει μια ποικιλία επιλογών κινητικότητας, όπως την Uber, το bike sharing, το car sharing, τις δημόσιες συγκοινωνίες και το περπάτημα. Οι χρήστες μπορούν γρήγορα να συγκρίνουν όλες τις διαθέσιμες επιλογές για να βρουν τον καλύτερο τρόπο από το σημείο Α στο σημείο Β χωρίς το αυτοκίνητό τους. Η Transit επιτρέπει επίσης ολοκληρωμένη πληρωμή, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν κράτηση και να πληρώνουν για το car sharing, το ride hailing, το bike sharing και, σύντομα, τις διαδρομές τους με τα μέσα μεταφοράς.

Η InMotion Ventures προχώρησε αυτή την επένδυση μαζί με την Alliance Ventures – το venture capital fund των Renault, Nissan και Mitsubishi – και τους υφιστάμενους επενδυτές της Transit, Acceler και Real Ventures.

Η επένδυση θα βοηθήσει την Transit να επιτύχει τον τελικό της στόχο ώστε να γίνει το one-stop-shop για υπηρεσίες μεταφορών κατά παραγγελία σε πόλεις παγκοσμίως.

Προηγούμενο άρθροΜειωμένα μισθώματα από την Αutohellas Hertz
Επόμενο άρθροΓια την πρόσβαση των πολιτών σε ασφαλείς και καθαρές μεταφορές