Η μάρκα κινητικότητας Free2Move γίνεται αυτόνομη και ευέλικτη οντότητα, επεκτείνοντας παράλληλα τη δραστηριότητά της και θέτοντας την τεχνογνωσία στο επίκεντρό της. Περιλαμβάνει 150 ειδικούς στην τεχνολογία, τα δεδομένα, το σχεδιασμό και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Επειδή ο κόσμος αλλάζει, η Free2Move δημιουργήθηκε για να απλοποιήσει και να εγγυηθεί την κινητικότητα για όλους. Με παρουσία σε 170 χώρες, η Free2Move τρέφει νέες φιλοδοξίες με ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών κινητικότητας για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Μια βελτιωμένη προσφορά κινητικότητας

Η Free2Move προσφέρει εξατομικευμένες και συμπληρωματικές λύσεις για την κάλυψη των αναγκών ταξιδίων:

  • από λίγα λεπτά έως μια ολόκληρη ημέρα με την υπηρεσία της διαμοιρασμού αυτοκινήτων
  • από αρκετές ημέρες έως ένα μήνα με τη βραχυπρόθεσμη προσφορά ενοικίασης
  • από ένα μήνα έως κάποια χρόνια χάρη στη μηνιαία συνδρομή της χωρίς δέσμευση και μακροχρόνιες ενοικιάσεις

Χάρη στην πλατφόρμα Free2Move, οι πελάτες έχουν πλέον πρόσβαση σε προσφορά στάθμευσης σε 65 χώρες, κρατήσεις οδηγών VTC σε 150 χώρες και επαναφόρτιση ηλεκτρικής ενέργειας σε όλη την Ευρώπη. Ένα εργαλείο διαχείρισης συνδεδεμένου στόλου συμπληρώνει αυτήν την προσφορά προς εταιρείες.

Η TravelCar συγχωνεύεται με τη Free2Move

Από το 2016, η TravelCar και η Free2Move συνεργάζονται στενά. Η τελευταίο σοβαρή κοινή δραστηριότητα είναι η Free2Move Rent: μια 100% ψηφιακή υπηρεσία βραχυπρόθεσμης ενοικίασης που προσφέρει αυτοκίνητα μάρκας Peugeot, Citroën, DS και Opel σε μία κοινή πλατφόρμα. Η υπηρεσία, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο, με περισσότερους από 300.000 πελάτες, θα επεκταθεί σε εννέα χώρες κατά τη διάρκεια του 2020.

Ως παγκόσμιος φορέας λύσεων στάθμευσης και ενοικίασης αυτοκινήτων προς ταξιδιώτες, η ενσωμάτωση των υπηρεσιών της TravelCar ενισχύει την παγκόσμια προσφορά κινητικότητας με την Free2Move. Στον πυρήνα αυτής της νέας δομής, η ιδρυτική ομάδα της TravelCar θα προσφέρει την τεχνογνωσία και την 100% ψηφιακή τεχνολογία της.

Ένας νέος οργανισμός που βασίζεται στην τεχνογνωσία του

Αυτός ο νέος οργανισμός θα έχει την έδρα του στο Παρίσι και μια ομάδα 150 ατόμων παγκοσμίως. Χάρη στην τεχνογνωσία της, η Free2Move σηματοδοτεί μια νέα φάση με τη δημιουργία ενός μοναδικού ιστότοπου και μιας εξαιρετικής εφαρμογής κινητών που συγκεντρώνει ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της νέας προσφοράς της.

Προηγούμενο άρθροΗ Susanne Loser νέα Chief Sales Officer της Alphabet
Επόμενο άρθροDesign Selections για το εσωτερικό του ENYAQ iV