Η FCA συνεργάζεται με την NewMotion

Η FCA συνεργάζεται με την εταιρεία διαχείρισης φορτιστών EV, NewMotion, προσφέροντας το δίκτυο της στους επιχειρηματικούς πελάτες της. Η συμφωνία καλύπτει 12 χώρες.

Η NewMotion, θυγατρική της Shell, θα παρέχει πρόσβαση σε περίπου 175.000 φορτιστές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επίσης, θα εγκαθιστά οικιακούς φορτιστές. Η συνεργασία, με ορίζοντα τριετίας θα ξεκινήσει πρώτα στη Γαλλία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο και θα ακολουθήσουν οι Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ελβετία, Αυστρία, Φινλανδία, Νορβηγία, Σουηδία και Δανία.

Η NewMotion επιλέχθηκε από την FCA χάρη στην παρουσία της σε όλη την Ευρώπη, η οποία προσφέρει πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια δίκτυα περιαγωγής της ηπείρου. Με τη συνεργασία αυτή προσφέρεται στους επιχειρηματικούς πελάτες της FCA πρόσβαση στο οικοσύστημα της NewMotion. Έτσι, θα επωφεληθούν από την ανέμελη εγκατάσταση φορτιστών EV στο χώρο εργασίας και στα σπίτια των εργαζομένων, καθώς και από την κάρτα φόρτισης NewMotion με πρόσβαση σε περισσότερα από 175.000 δημόσια σημεία στην Ευρώπη για φόρτιση καθ’ οδόν. Επιπλέον, η NewMotion θα παρέχει υποστήριξη από άκρου σε άκρο από την πώληση έως την εγκατάσταση επί τόπου και την υποστήριξη.

Η NewMotion έχει συνάψει παρόμοια συμφωνία με την Arval. Η Leaseplan αποφάσισε να συνεργαστεί με την Allego.

Προηγούμενο άρθροΤο mini EV “45” της Hyundai Motor με τεχνολογία EAVC
Επόμενο άρθροΗ Nissan μειώνει την παρουσία της στην Ευρώπη