Η CarNext.com, το πανευρωπαϊκό ψηφιακό marketplace της Leaseplan για υψηλής ποιότητας μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ανακοίνωσε την εξαγορά της AutoManager. Το γεγονός αυτό επιτρέπει στην CarNext.com να δημιουργήσει περαιτέρω μια διασυνοριακή αγορά για υψηλής ποιότητας για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και τρίτους προμηθευτές σε 23 ευρωπαϊκές χώρες.

Η AutoManager με έδρα το Βέλγιο είναι μια τεχνολογική εταιρεία που έχει αναπτύξει μια ιδιόκτητη ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης οχημάτων, επιτρέποντας την απρόσκοπτη πώληση των οχημάτων αυτό στο διαδίκτυο. Η πλατφόρμα αυτοματοποιεί τις πολύπλοκες διαδικασίες για την τοποθέτηση του οχήματος στην CarNext.com, χρησιμοποιώντας έναν αριθμό ταυτοποίησης οχήματος (VIN).

Η πλατφόρμα παρέχει επίσης στην CarNext.com άμεση εικόνα για όλα τα οχήματα στην αγορά της, συμπεριλαμβανομένων των μοναδικών προδιαγραφών τους. Αυτό επιπλέον δίνει τη δυνατότητα στην CarNext.com να προσφέρει στους πελάτες της όχι μόνο οχήματα από την τοπική τους αγορά, αλλά και από τις 23 ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Επιπλέον, η τεχνολογία θα επιτρέψει στην CarNext.com να βελτιώσει περαιτέρω τις υπηρεσίες που προσφέρει στο αυξανόμενο δίκτυο προμηθευτών τρίτων μερών, παρέχοντάς τους πλήρη διαφάνεια στην τιμολόγηση των οχημάτων, την επιλογή καναλιών και τη διαχείριση αποθεμάτων.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Uber με υπηρεσίες ridehailing στο Αμβούργο
Επόμενο άρθροH CarHero επεκτείνει τις συνεργασίες της και εκτός Αττικής