Η πρώτη online πλατφόρμα αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου CarHero, επεκτείνεται και εκτός Αττικής. Το CarHero.gr συνεργάζεται ήδη με την πλειοψηφία των επίσημων διανομέων καινούργιων αυτοκινήτων στην Αττική και καθημερινά αναπτύσσει περαιτέρω το δίκτυο της, με νέες συνεργασίες με διανομείς όλων των brands.

Τα σχέδια του CarHero περιλαμβάνουν την προσφορά υπηρεσιών σταδιακά σε όλους τους κατοίκους της Ελλάδας που θέλουν να αλλάξουν ή να αποκτήσουν για πρώτη φορά αυτοκίνητο και πολύ περισσότερο σε όσους μέχρι σήμερα είχαν λιγότερες επιλογές λόγω γεωγραφικής θέσης. Το έντονο ενδιαφέρον από τους υποψήφιους αγοραστές της επαρχίας δημιούργησε ένα ευχάριστο πρόβλημα και ώθησε τους δημιουργούς της πλατφόρμας να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό.

Πρόσφατα εντάχθηκαν στο δίκτυο συνεργατών του CarHero επίσημοι διανομείς από τους  νομούς Κορινθίας, Ευβοίας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Αργολίδας, Μεσσηνίας και Αρκαδίας. Ο λόγος που αρχικά επιλέχθηκαν αυτοί οι νομοί είναι η γεωγραφική τους εγγύτητα στην Αττική, όπου ήδη δραστηριοποιείται με επιτυχία η πλατφόρμα, αποτελώντας τμήματα μιας ενιαίας γεωγραφικής περιοχής.

Από την επέκταση είναι σαφώς κερδισμένοι οι κάτοικοι αυτών των περιοχών, καθώς πλέον έχουν στην διάθεσή τους ποικιλία επιλογών και με το αίτημα τους στο CarHero αποκτούν άμεση πρόσβαση σε ένα σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό επίσημων διανομέων, με την ευκολία που απολάμβαναν μέχρι τώρα μόνο οι κάτοικοι της Αττικής. Από την άλλη, και οι διανομείς αποκτούν ένα κανάλι επικοινωνίας με ένα ευρύτερο διαδικτυακό κοινό που διαφέρει από αυτό στο οποίο μπορούν να απευθυνθούν μέχρι τώρα.

Η διαδικασία χρήσης του CarHero από τους υποψήφιους αγοραστές είναι εξαιρετικά απλή:

  • Ο υποψήφιος αγοραστής επιλέγει το μοντέλο και την έκδοση που τον ενδιαφέρει (η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό).
  • Το CarHero επιβεβαιώνει τα στοιχεία και προωθεί το αίτημα στους συνεργαζόμενους διανομείς.
  • Οι πωλητές των διανομέων επικοινωνούν με τον πελάτη μέσω του CarHero.gr και στέλνουν τις προσφορές τους.

Η ομάδα του CarHero.gr εργάζεται πυρετωδώς με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων αγοραστών, ανεξαρτήτως τοποθεσίας. Στα άμεσα σχέδια βρίσκεται η περαιτέρω αύξηση της γεωγραφικής και πληθυσμιακής κάλυψης, η προσθήκη νέων υπηρεσιών και η είσοδος σε συναφείς αγορές.

 

Προηγούμενο άρθροΗ CarNext.com εξαγόρασε την AutoManager
Επόμενο άρθροH Nissan για την 50η επέτειο της πρώτης προσσελήνωσης