Η Arval τοποθετεί νέους Γενικούς Διευθυντές
Lakshmi Moorthy (αριστερά), Miguel Cabaça (μέσον), Emilie Wirth (δεξιά)

Η Arval τοποθετεί νέους Γενικούς Διευθυντές σε δύο ευρωπαϊκές χώρες. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η Lakshmi Moorthy αναλαμβάνει Γενική Διευθύντρια στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο Miguel Cabaça  Γενικός Διευθυντής στην Ισπανία.

Την 1η Μαρτίου 2021, η Lakshmi Moorthy (φωτο αριστερά), σήμερα Διευθύντρια Λιανικής της Arval, θα αναλάβει Γενική Διευθύντρια της Arval ΗΒ. Διαθέτει πάνω από 22 χρόνια εμπειρίας σε θέσεις χρηματοδότησης καταναλωτών και επαγγελματιών και έχει εργαστεί σε διάφορες χώρες, όπως Ινδία, ΗΠΑ και Γαλλία. Εντάχθηκε στην Arval το 2015 προερχόμενη από την GE Capital. Η κ. Moorthy είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διοίκησης από το Ινστιτούτο Management της Ινδίας (Καλκούτα) και MBA από το INSEAD.

Ο Miguel Cabaça (φωτο κέντρο), σήμερα Γενικός Διευθυντής της Arval ΗΒ, θα αναλάβει Γενικός Διευθυντής της Arval Ισπανίας. Χρημάτισε Γενικός Διευθυντής της Arval ΗΒ από το 2017. Τον Φεβρουάριο του 2017, εντάχθηκε στην εταιρεία προερχόμενος από την BNP Paribas Finance. Ο κ. Cabaça είναι κάτοχος Executive MBA του ISCTE Business School της Πορτογαλίας.

Αμφότεροι θα αναφέρονται στον Grégoire Chové, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Arval Ευρώπης.

Η Emilie Wirth (φωτο δεξιά), μέχρι πρότινος Διευθύντρια Προγράμματος Μεσοπρόθεσμης Ενοικίασης της Arval, αντικαθιστά τη Lakshmi Moorthy ως Διευθύντρια Λιανικής της Arval από την 1η Φεβρουαρίου 2021. Με τα νέα της καθήκοντα γίνεται μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Arval. Εντάχθηκε στην εταιρεία το 1999 και είναι κάτοχος πτυχίου Digital Leadership Management του ESSEC Business School.

Παράλληλα, η Arval ανακοίνωσε την τοποθέτηση του Luc Soriau ως Γενικού Διευθυντή της Περιφέρειας Λατινικής Αμερικής της εταιρείας.

Προηγούμενο άρθροΗ Girteka Logistics αγοράζει 2.000 φορτηγά Volvo FH
Επόμενο άρθροΤην άνοιξη κυκλοφορεί το ID.4 στην παγκόσμια αγορά