Η Arval πραγματοποίησε πρόσφατα εκδήλωση με θέμα “Meet the car leasing services of the future”. Στόχος ήταν να συζητηθούν οι νέες τάσεις στον χώρο της ολοκληρωμένης μίσθωσης αυτοκινήτων που αναπτύσσονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, εξειδικευμένα στελέχη της Arval παρουσίασαν την «Επόμενη Ημέρα» στο Car Operating Leasing. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

  • Οι επερχόμενες μεταβολές στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, της τεχνολογίας, της τηλεματικής καθώς και οι νέες ανάγκες στην μετακίνηση.
  • Η επίτευξη της μέγιστης απόδοσης στη διαχείριση στόλου μέσω της χρήσης της τηλεματικής.
  • Τα προϊόντα που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να μισθώνουν οχήματα με χρονική ευελιξία. Προτάσεις που συνδυάζουν όλα τα οφέλη της μακροπρόθεσμης και της βραχυπρόθεσμης μίσθωσης.
  • Η παροχή υπηρεσιών που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να μεταβιβάσουν τα καθήκοντα και τις διαδικασίες του μισθωμένου στόλου τους στην εταιρεία Λειτουργικής Μίσθωσης αυτοκινήτων.
  • Η παροχή online αναφορών και παρατήρησης σημαντικών δεικτών KPI’s μέσω ειδικών ψηφιακών εφαρμογών χρήσιμων για τη στρατηγική λήψη αποφάσεων, την αύξηση της ασφάλειας και τη διαχείριση του στόλου των επιχειρήσεων.

H Arval με τριακονταετή εμπειρία σε παγκόσμιο επίπεδο στον χώρο της λειτουργικής μίσθωσης αυτοκινήτων, επενδύει στην καινοτομία βάζοντας στη θέση του “οδηγού’ το Car Leasing Digitalisation, προσφέροντας πρωτοποριακές λύσεις που καλύπτουν τις σημερινές και τις μελλοντικές ανάγκες για τις μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Ο Γενικός Διευθυντής της Arval Ελλάδος, Άκης Λιούνης, δήλωσε: “Ο Όμιλος Arval είναι ήδη προετοιμασμένος ώστε να παρέχει υπηρεσίες στηριζόμενες στην τηλεματική, να κάνει ορθή διαχείριση πληροφορίας και δεδομένων, να επεκταθεί στην χρήση οχημάτων που στηρίζονται σε ηλεκτροκίνηση και άλλες μορφές ενέργειας, και να προσφέρει λύσεις στους πελάτες και τους οδηγούς, που θα είναι εναρμονισμένες με το νέο επιχειρηματικό περιβάλλον, τις νέες ανάγκες μετακίνησης, το νέο νομοθετικό πλαίσιο και τα νέα τεχνολογικά δεδομένα του χώρου της αυτοκινητοβιομηχανίας”.

Προηγούμενο άρθροΤο Groupe Renault γίνεται πάροχος κινητικότητας
Επόμενο άρθροΗ Mitsubishi πρώτη στην ικανοποίηση πελατών στη Γερμανία