Η Mitsubishi έχει τους πιο ικανοποιημένους πελάτες μεταξύ όλων των μαρκών στη Γερμανία και κατέκτησε ένα ακόμα βραβείο στο θεσμό J.D. Power Awards 2019. Στη φετινή του μελέτη αξιοπιστίας οχημάτων για τη Γερμανία “2019 Germany Vehicle Dependability Study” (VDS) της J.D. Power, που πραγματοποιείται για 5η φορά, διερευνήθηκε η ικανοποίηση των ιδιοκτητών αυτοκινήτων στη χώρα αυτή.

Μέσα από την ανάλυση αναδείχθηκε η Mitsubishi ως η μάρκα με τους πιο ικανοποιημένους πελάτες από κάθε άποψη. Από τις  απαντήσεις των 12.854 ερωτηθέντων προέκυψε ότι τα οχήματα της μάρκας παρουσιάζουν τη μικρότερη συχνότητα βλαβών και κατά συνέπεια υπερέχουν σε αξιοπιστία.

Από το 2015, που η έρευνα VDS ξεκίνησε να διεξάγεται και στη Γερμανία, είναι η δεύτερη φορά που η Mitsubishi κατακτά την πρώτη θέση. Η Ανάλυση Ικανοποίησης Πελατών βασίστηκε σε online ερωτηματολόγια με τη συμμετοχή περίπου 12.854 οδηγών, των οποίων τα οχήματα ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά το διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου 2015 και Ιανουαρίου 2018. Στη φετινή έρευνα, η Mitsubishi αναδείχτηκε η καλύτερη μάρκα όλων των εποχών και κυρίως η καλύτερη μάρκα μαζικής παραγωγής.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη νίκη μας στο θεσμό J.D. Power Awards. Οι υψηλοί δείκτες απόδοσης επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε τα υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης στους πελάτες της Mitsubishi. Το J.D. Power Award 2019 αποτελεί κίνητρο για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τις ανάγκες των πελατών μας ως κορυφαία προτεραιότητα στο μέλλον”, δήλωσε ο Dr. Kolja Rebstock, Διευθύνων Σύμβουλος της Mitsubishi Motors Γερμανίας. “Αυτή η εξαιρετική απόκριση δείχνει ότι η Mitsubishi βρίσκεται στο σωστό δρόμο – με μία επιτυχημένη γκάμα αξιόπιστων μοντέλων, αλλά και με την άψογη εξυπηρέτηση πελατών χάρη στους εμπόρους μας. Το γεγονός ότι πρόσφατα βρεθήκαμε στην κορυφή της κατηγορίας plug-in υβριδικών οχημάτων, φιλικών προς το περιβάλλον, στη Γερμανία με το Outlander Plug-in Hybrid, ολοκληρώνει θετικά τη συνολική εικόνα”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here