Η Arval και η Athlon ανακοίνωσαν πως η ελβετική θυγατρική της Arval θα αγοράσει ολόκληρο τον στόλο leasing της Athlon Switzerland AG.

Η απόκτηση του στόλου 800 οχημάτων της Athlon Switzerland AG θα επιτρέψει στην Arval (Switzerland) AG να εδραιώσει την ηγετική της θέση στην ελβετική αγορά full service leasing και υπηρεσιών διαχείρισης στόλου και να συμπληρώσει ποιοτικά το χαρτοφυλάκιό της, τόσο από πλευράς πελατών όσο και περιουσιακών στοιχείων.

Η συναλλαγή αναμένεται να κλείσει πριν από αυτό το καλοκαίρι. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση των εταιρειών «και τα δύο μέρη μοιράζονται την ίδια ασυμβίβαστη εμμονή για την ποιότητα των υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών και θα προσπαθήσουν να διασφαλίσουν μια ομαλή και απρόσκοπτη μετάβαση για τους πελάτες της Athlon».

“Είμαστε πραγματικά ευτυχείς που καλωσορίζουμε τους πελάτες της Athlon στην Ελβετία και επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο την εμβέλεια μας σε αυτήν τη χώρα, επικεντρώνοντας τις υπηρεσίες μας στο πλήρες leasing και τη νέα βιώσιμη κινητικότητα μέσα προσβάσιμη σε μεγαλύτερο αριθμό πελατών. Αυτή η εξαγορά θα ενισχύσει επίσης την πρώτη θέση μας στην Ευρώπη όσον αφορά το full service leasing», δήλωσε ο Alain van Groenendael, Πρόεδρος και CEO της Arval.

«Για να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας, αποφασίσαμε να επικεντρώσουμε τις δραστηριότητές μας και τις επενδύσεις μας σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές όπου είναι παρούσα η Athlon. Η Arval μοιράζεται τον ισχυρό προσανατολισμό μας προς τους πελάτες. Είμαστε λοιπόν πεπεισμένοι ότι οι πελάτες μας στην Ελβετία θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο », δήλωσε ο Christian Schüler, CEO της Athlon.

Φωτογραφία: Athlon

Προηγούμενο άρθρο1.744 Opel Corsa-e για την Ιταλική Ταχυδρομική Υπηρεσία
Επόμενο άρθροTotal: μετασχηματίζεται και μετονομάζεται TotalEnergies