Η Arval εγκαινιάζει νέες υπηρεσίες κινητικότητας
Alain van Groenendael, Πρόεδρος & CEO της Arval

Στο πλαίσιο της προσφοράς της 360° Mobility, η Arval εγκαινιάζει νέες υπηρεσίες κινητικότητας: το Mobility Hub, μια εφαρμογή Κινητικότητας και Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών.

Όλα αυτά αποτελούν μέρος του Arval Beyond, του στρατηγικού σχεδίου της εταιρείας για να ηγηθεί της αειφόρου κινητικότητας.

Μετά την πρόσφατη έναρξη leasing ποδηλάτων σε οκτώ χώρες, αυτό το τρίπτυχο ενισχύει περαιτέρω την προσφορά κινητικότητας της Arval, 360° Mobility.

Arval Mobility Hub (Κόμβος Κινητικότητας)

– Ο κόμβος συγκεντρώνει όλες τις επιλογές κινητικότητας διαμοιρασμού (αυτοκινήτου, ποδηλάτων, μικροκινητικότητας) που διατίθενται από έναν εταιρικό πελάτη.

– Έτσι, αυτές οι επιλογές καθίστανται εύκολα προσβάσιμες στους εργαζόμενους.

– Ο κόμβος ξεκινά τη δραστηριότητά του στη Γαλλία και σύντομα θα αναπτυχθεί σε όλη την Ευρώπη.

Arval Mobility app (εφαρμογή)

– Η εφαρμογή συγκεντρώνει διάφορους τρόπους κινητικότητας και επιτρέπει στους εργαζόμενους να επιλέξουν τον πλέον κατάλληλο για την μετακίνησή τους, με ένα πάτημα.

– Οι εργαζόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν, να προβούν σε κράτηση και να πληρώσουν κατά παραγγελία για τον τρόπο κινητικότητας που τους ταιριάζει καλύτερα.

– Η εφαρμογή ξεκίνησε στην Ολλανδία και είναι πλέον διαθέσιμη σε επιλεγμένους πελάτες στη Γαλλία και τη Γερμανία. Θα διατεθεί στο σύνολο των πελατών σε λίγους μήνες.

Arval Mobility Consulting (Συμβουλευτικές Υπηρεσίες)

– Σχεδιασμένη από την Arval Consulting, αυτή η ολοκληρωμένη λύση βοηθά τους πελάτες της Arval να δημιουργήσουν νέες, πολύπλευρες πολιτικές κινητικότητας.

– Αποτελείται από τρία στάδια: τον καθορισμό στόχων των πελατών, την κατανόηση των τρεχουσών πρακτικών και την εφαρμογή κατάλληλων λύσεων.

– Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε 11 ευρωπαϊκές χώρες.

Μια νέα προσφορά για καλύτερη εξυπηρέτηση των εταιρικών αναγκών

Οι εταιρείες έχουν προσδιορίσει σαφώς τις ανάγκες τους όσον αφορά στην πολιτική κινητικότητας. Σύμφωνα με την πρόσφατη έκδοση του βαρομέτρου Παρατηρητηρίου Κινητικότητας Arval, το 74% των ευρωπαϊκών εταιρειών ήδη εφαρμόζουν ή σχεδιάζουν να εφαρμόσουν μία τουλάχιστον εναλλακτική λύση κινητικότητας για τους εργαζόμενούς τους τα επόμενα 3 χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο, επιθυμούν να μειώσουν το οικολογικό τους αποτύπωμα, να αυξήσουν την ελκυστικότητά τους ως εργοδότες και να μειώσουν τα κόστη.

“Οι εταιρείες γνωρίζουν πως το μέλλον τους όσον αφορά στην κινητικότητα των εργαζομένων έγκειται στο να μπορούν να προσφέρουν σε όλους – και όχι μόνον σε εκείνους που δικαιούνται εταιρικών αυτοκινήτων – ένα σύνολο επιλογών κινητικότητας προς επαγγελματική και προσωπική χρήση. Στην Arval, μία από τις αποστολές μας είναι να κάνουμε αυτό το μέλλον πραγματικότητα. Προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών κινητικότητας ενσωματωμένων σε μία μόνον εφαρμογή, παράλληλα με τις επιλογές τοπικών δημόσιων συγκοινωνιών. Για ακόμα περισσότερα, μέσω της Arval Mobility Consulting, προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη υποστήριξη για την εφαρμογή της νέας πολιτικής τους πολύπλευρης κινητικότητας», εξήγησε ο Alain van Groenendael, Πρόεδρος και CEO της Arval.

Προηγούμενο άρθροVolvo Cars: έκλεισε εντυπωσιακά το 2020 και τον Ιανουάριο
Επόμενο άρθροMercedes-Benz και Daimler Truck διαχωρίζονται