Η ALD Automotive κέρδισε το Fleet Europe Innovation Award. Η εταιρεία leasing έλαβε το βραβείο την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στο Fleet Europe Summit 2019 για την ALD Move, την πρώτη της εφαρμογή MaaS.

Η ALD Move παρέχει πληροφορίες και συμβουλές μετακινήσεων σε πραγματικό χρόνο για τη βελτίωση της απόδοσης και τη βελτιστοποίηση της πολυτροπικής κινητικότητας.

Πρόγραμμα παροχής κινήτρων

Προσφέρει στους εργαζόμενους πολυτροπικές επιλογές μετακίνησης και τους συμβουλεύει για να λαμβάνουν αποφάσεις smart mobility όσον αφορά στην αειφορία, την παραγωγικότητα και το κόστος. Είναι, επίσης, ένας τρόπος για τη διαχείριση των πολυτροπικών μετακινήσεων μέσα στους οργανισμούς και την υποκίνηση μέσω ενός προγράμματος κινήτρων.

“Προχωρήσαμε σε συνεντεύξεις με τους πελάτες μας για το μέλλον της κινητικότητας για να δημιουργήσουμε αυτήν την εφαρμογή και θα συνεχίσουμε να τους συμβουλευόμαστε για να την εξελίξουμε”, δήλωσε ο Niels Onderwater, Innovation Marketeer της ALD, κατά την παρουσίασή του στην Smart Mobility Area του Fleet Europe Village.

Λαμβάνοντας το βραβείο (απεικονίζεται, δεύτερος από δεξιά), ο κ. Onderwater υποσχέθηκε “ακόμη μεγαλύτερη και πιο έξυπνη χρήση των δεδομένων που συγκεντρώθηκαν μέσω της ALD Move στο εγγύς μέλλον”.

Ο νικητής καθορίστηκε με συνδυασμό ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής (70%) και του κοινού (30%) μέσω της ιστοσελίδας του Fleet Europe Summit.

Οι επιλαχόντες

Οι δύο επιλαχόντες επαινέθηκαν επίσης για το επίτευγμά τους. Το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στην Arval, για την Arval Car Sharing – μια πλήρως ψηφιακή λύση για τις ανάγκες κινητικότητας των εταιρειών και των εργαζομένων τους.

Το τρίτο βραβείο πήγε στην C-Bond Systems. Η C-Bond είναι μια κατοχυρωμένη μη τοξική νανοτεχνολογία που βασίζεται στο νερό, σχεδιασμένη για να ενισχύει τη δομή του γυαλιού.

Όλα τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον Alessandro Grosso, Επικεφαλής Fleet και Business Sales EMEA της FCA (Fiat Chrysler Automobiles), που ήταν χορηγός του Fleet Europe Innovation Award.του 2019.

 

Προηγούμενο άρθροΟ Όμιλος BMW αυξάνει τις παραδόσεις, τα έσοδα και τα κέρδη
Επόμενο άρθροΟι νικητές των Fleet Europe Awards 2019