Στο Fleet Europe Summit 2019 στο Estoril, στις 7 Νοεμβρίου, απονεμήθηκαν τα Fleet Europe Awards του 2019 στους διεθνείς fleet και mobility managers που ξεχώρισαν από το πλήθος με τις πολιτικές τους και το επιτυχημένο λανσάρισμα καινοτόμων λύσεων από τον τομέα των προμηθευτών.

Ο Jarno Pajunen της Nokia επελέγη ως European Fleet and Mobility Manager of the Year. Ο Jorge Fernández της Roche τιμήθηκε με το πολυπόθητο βραβείο Global Fleet Manager of the Year. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Casino του Estoril, στην Πορτογαλία.

Οι υπόλοιποι νικητές των Fleet Europe Awards 2019 είναι:

  • European Optimisation Fleet Manager of the Year ο Arnaud Willing-Salleron, Group Fleet Director της Veolia και ο Wilfried Duchez, επίσης Group Fleet Deputy Director της ίδιας εταιρείας
  • European Green Fleet Manager of the Year ο Andy Leeden της AstraZeneca
  • European Smart Mobility Manager of the Year ο Jarno Pajunen της Nokia
  • European Safety Fleet Manager of the Year ο John Dmochowsky της Mondelez

Ο Michel Taride, πρώην πρόεδρος του ομίλου της Hertz International, έλαβε τη θέση του στο Fleet Europe Hall of Fame. Η διάκριση αυτή είναι κάτι περισσότερο από ένα βραβείο, διότι τον κατατάσσει πλέον ως μέλος μιας διακεκριμένης λέσχης επαγγελματιών του κλάδου, που έχουν συμβάλει σημαντικά στον τομέα αυτόν.

Τα υπόλοιπα βραβεία που απονεμήθηκαν στο Fleet Europe Summit αφορούσαν τον τομέα προμηθευτών στόλου και κινητικότητας:

  • Smart Mobility Start-Up of the Year , το βραβείο απονεμήθηκε στην Vaigo, ενώ τη δεύτερη θέση έλαβε η Nauto και την τρίτη η Chargery
  • Fleet Europe Car Remarketing Award αναδείχθηκε ηProovStation
  • Fleet Europe Innovation Award, το βραβείο απονεμήθηκε στην ALD Automotive για την εφαρμογή ALD Move, ενώ τη δεύτερη θέση έλαβε η Arval, για την Arval Car Sharing και την τρίτη η C-Bond Systems.

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές!

Προηγούμενο άρθροΗ ALD κέρδισε το Fleet Europe Innovation Award
Επόμενο άρθροΗ Peugeot στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019