Η ALD Automotive ξεκίνησε νέα φάση επέκτασης στην προσφορά της μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, με την ALD Carmarket για λιανική, ως μέρος της φιλόδοξης αναπτυξιακής της στρατηγικής.

Η εταιρεία επεκτείνει την εμβέλεια του καναλιού διανομής της, της ALD Carmarket, για πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σε επαγγελματίες εμπόρους, εντείνοντας το λανσάρισμα της άμεσης προσφοράς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων «clicks & bricks» για τους καταναλωτές και επαναπροσδιορίζοντας ολόκληρη την προσφορά υπό τη νέα παγκόσμια εταιρική ταυτότητα.

Αξιοποιώντας τη μεγαλύτερη προσφορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων του κλάδου, η ALD Carmarket παρέχει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας, συντήρησης και αξιολόγησης που προέρχονται από τις 43 χώρες στις οποίες η ALD Automotive έχει άμεση παρουσία.

Παγκόσμια προσφορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων για εμπόρους 

Η ALD Automotive έχει επεκτείνει την εμβέλεια της διαδικτυακής πλατφόρμας πωλήσεων για επαγγελματίες εμπόρους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σε 37 χώρες. Η ALD Carmarket επιτρέπει σε εμπόρους σε όλο τον κόσμο να αγοράζουν αποτελεσματικά και γρήγορα μέσα από μια επιλογή χιλιάδων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σε διαδικτυακές δημοπρασίες, διασυνοριακές και ηλεκτρονικές πωλήσεις, κάτι εξαιρετικά σημαντικό σε μια εποχή που οι έμποροι επανεκκινούν την επιχείρησή τους μετά την κρίση. Το 2019, πάνω από το 60% των συναλλαγών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ALD Automotive πραγματοποιήθηκε στο διαδίκτυο.

Μια άμεση προσφορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων “clicks & bricks” για καταναλωτές

Η ALD Automotive επεκτείνει την προσφορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στη λιανική αγορά με την εφαρμογή της διαδικασίας “clicks & bricks” για καταναλωτές, συνδυάζοντας το shop.aldcarmarket.com, μια διαδικτυακή έκδοση λιανικής της ALD Carmarket και δικτυακές εκθέσεις ALD Carmarket, μέσω υπάρχοντος δικτύου μεταπώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με 50 καταστήματα.

Με βάση την πρωτοποριακή δανέζικη ιδέα, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που έχουν συντηρηθεί και εκτιμηθεί και να αγοράσουν ή να μισθώσουν, τόσο διαδικτυακά, όσο και προσωπικά, βιώνοντας μια βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Οι πελάτες λιανικής που ενδιαφέρονται για μίσθωση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου επωφελούνται ενός προσωπικού ολοκληρωμένου πακέτου μίσθωσης σε προσιτές τιμές και χωρίς καθυστερήσεις παράδοσης.

Αυτή η προσφορά “clicks & bricks” μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι ήδη διαθέσιμη στη Δανία, την Ισπανία, το Λουξεμβούργο, τη Γερμανία και την Πορτογαλία και θα επεκταθεί στη Νορβηγία τις επόμενες εβδομάδες. Η επέκταση θα ολοκληρωθεί στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη έως το τέλος του έτους και ένα φιλόδοξο σχέδιο εφαρμογής για επιπλέον αγορές προγραμματίζεται για το 2021.

Μια νέα ταυτότητα που επιβεβαιώνει τη στρατηγική σημασία του τομέα remarketing

Ο τομέας remarketing της ALD Automotive επαναπροσδιορίζεται με τη νέα παγκόσμια εταιρική της ταυτότητα, επιβεβαιώνοντας τον αναπόσπαστο ρόλο του στη στρατηγική του Ομίλου. Η ταυτότητα της μάρκας στοχεύει στην ενσωμάτωση του οράματος της εταιρείας και της φιλοδοξίας της να καταστεί παγκόσμιος ηγέτης στη δημιουργία και παροχή λύσεων κινητικότητας, παρουσιάζοντας το εύρος τεχνογνωσίας της ALD Automotive, κορυφαίες λύσεις κινητικότητας στην αγορά και καινοτόμο πνεύμα. Η διάθεση θα ολοκληρωθεί έως τα μέσα 2021.

“Η αυξανόμενη προσφορά μας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για συνεχή υποστήριξη των αναγκών των πελατών μας για μεγαλύτερη επιλογή, ελευθερία και αξία. Επενδύοντας ενεργά στην ALD Carmarket, την καθιστούμε ΤΟΝ τόπο εξεύρεσης εξαιρετικής σχέσης ποιότητας – τιμής, ψηφιακής εμπειρίας πρώτης τάξεως για αγοραστές και άριστης εξυπηρέτησης πελατών”, δήλωσε ο Tim Albertsen, CEO της ALD. “Αυτή η νέα φάση υπογραμμίζει τη στρατηγική σημασία της πολιτικής μας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στη συνολική μας ανάπτυξη. Η κορυφαία στην αγορά ψηφιακή πλατφόρμα μας και το υπάρχον δίκτυο μεταπώλησης θα μας επιτρέψουν να επεκτείνουμε περαιτέρω την εμβέλεια των υπηρεσιών μας και να παρέχουμε στους πελάτες και συνεργάτες μας τις υπηρεσίες κινητικότητας που χρειάζονται”.

 

Προηγούμενο άρθροTo DS 7 Crossback E-Tense 225 plug-in υβριδικό
Επόμενο άρθροΗ Παπαστράτος δώρισε 20 Nissan NAVARA στην Πυροσβεστική