Η ALD Automotive στη μετατροπή της Χάλκης σε «πράσινο» νησί

Στις 5 Νοεμβρίου, παρουσία των επίσημων ελληνικών αρχών και των άλλων χορηγών του έργου, η ALD Automotive συμμετείχε στην τελετή έναρξης του έργου για τη μετατροπή της Χάλκης σε «πράσινο» νησί.

H εθνική πρωτοβουλία των GR-eco islands, ξεκίνησε με τη Χάλκη, στοχεύοντας στη μετατροπή της σε περιοχή μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Ως μέρος αυτού του έργου, η ALD Automotive πρόσφερε στο νησί τη μίσθωση δύο αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων για να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος μειώνοντας τις εκπομπές CO2. Αυτό αποτελεί συνέχεια των υφιστάμενων δεσμεύσεών της και είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο με τον πυλώνα Move for Good της στρατηγικής της Move 2025, μέσω της οποίας τοποθετεί τους ανθρώπους και την εταιρική υπευθυνότητα στην καρδιά του επιχειρηματικού τηςμοντέλου.

Η Gisele Urquia, CEO της ALD Automotive Greece, στην τελετή έναρξης του έργου για τη μετατροπή της Χάλκης σε «πράσινο» νησί

«Είμαι περήφανη που η ALD Automotive Greece είναι μέρος αυτής της έξυπνης πράσινης πρωτοβουλίας καθώς πιστεύουμε ότι το μέλλον της μετακίνησης πρέπει να είναι βιώσιμο. Μέσα από ενέργειες όπως αυτή, ενθαρρύνουμε και άλλους να ακολουθήσουν για το καλό όλων, και υποστηρίζουμε τη μετάβαση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Αυτό το έργο είναι για εμάς μια ισχυρή δήλωση, ότι αποτελούμε μια εταιρεία που ενδιαφέρεται για την προστασία του περιβάλλοντος και για ένα καλύτερο αύριο, με την ηλεκτροκίνηση ως ένα από τα βασικά στοιχεία της επιχείρησής μας», δήλωσε η Gisele Urquia, CEO ALD Automotive Greece.

Το έργο, όπως είναι γνωστό, αποτελεί στρατηγική πρωτοβουλία της Ελληνικής Κυβέρνησης υπό την αιγίδα της Γαλλικής Πρεσβείας και των εταιρειών ALD Automotive, ΔΕΗ Α.Ε., Όμιλος Συγγελίδη / Citroen, AKUO ENERGY, OMEXOM, Vodafone και Παπαστράτος.

Προηγούμενο άρθροΤαξινομήσεις επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ το 10μηνο
Επόμενο άρθροΗ Volkswagen συνεργάζεται με την EIT InnoEnergye