Η Leroy Merlin επεκτείνει το πρόγραμμα στόλου οχημάτων της με υπηρεσίες κοινής χρήσης αυτοκινήτων (car-sharing) AlphaCity. Η πολυεθνική εταιρεία, ειδικευμένη στον τομέα των κατασκευών, της διακόσμησης σπιτιού και της κηπουρικής, απέκτησε 76 οχήματα Renault Clio Sport Tourer, εξοπλισμένα με την τεχνολογία AlphaCity, για car-sharing από την Alphabet για τη λειτουργία της στην Ισπανία.

Με την AlphaCity, οι εταιρείες μπορούν να προσφέρουν στους εργαζομένους τους έναν στόλο κοινής χρήσης για ταξίδια, επιτρέποντάς τους να κάνουν κράτηση οχημάτων εύκολα μέσω ενός δικτυακού τόπου ή μιας εφαρμογής και να έχουν πρόσβαση σε αυτά χωρίς κλειδί.

Ο νέος στόλος θα κατανεμηθεί σε ολόκληρη την Ισπανία, όπου κάθε ένα από τα καταστήματα της Leroy Merlin θα έχει τουλάχιστον ένα από τα οχήματα της AlphaCity. Αυτά τα οχήματα θα επιτρέψουν την παράδοση της νέας υπηρεσίας τεχνικής βοήθειας στο σπίτι, την οποία η Leroy Merlin έχει εφαρμόσει πρόσφατα στην Ισπανία.

Για την Leroy Merlin, η επιλογή του Corporate CarSharing AlphaCity οφείλεται στη δυνατότητα πρόσβασης στην κοινή και αποδοτική εταιρική κινητικότητα. Ο κ. Emilio Ruiz-Roso, Διευθυντής της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού της Leroy Merlin δήλωσε: “Η κινητικότητα θεωρείται ως ένα στοιχείο που πρέπει να ενσωματωθεί στο επιχειρησιακό μας μοντέλο και συνεπώς πρέπει να είναι συνεκτικό και γι ‘αυτό προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τις έννοιες της ασφάλειας, της κινητικότητας, της ψηφιοποίησης και της κοινής χρήσης αυτοκινήτων στην πολιτική μας. Επιπλέον, στη Leroy Merlin εργαζόμαστε με μια κουλτούρα εταιρικής ευθύνης 360 μοιρών και η πρόκληση της φροντίδας του περιβάλλοντος είναι ζωτικής σημασίας”.

21.000 χρήστες της AlphaCity σε οκτώ χώρες

Ο Norbert Van den Eijnden, Διευθύνων Σύμβουλος της Alphabet International, δήλωσε από την πλευρά του τα εξής: “Η AlphaCity ήταν μια πρωτοβουλία της Alphabet που αποσκοπεί στην παροχή συμπληρωματικής λύσης στις παραδοσιακές συμβάσεις μίσθωσης για τη διαχείριση της εταιρικής κινητικότητας των πελατών μας. Η Leroy Merlin επιβεβαιώνει ότι έχουμε δίκιο”.  Σήμερα, η AlphaCity είναι μια υπηρεσία που προσφέρει Alphabet σε συνολικά 21.000 χρήστες σε οκτώ χώρες. Αυτή η τελευταία συμφωνία αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο στόλο που διαχειρίζεται, στο πλαίσιο αυτής της λύσης, σε διεθνές επίπεδο.

Στη φωτογραφία (από αριστερά): Bruno Mourgeon Gómez-Jordana, αντιπρόσωπος πωλήσεων της Renault España Group, Ana Gema Ortega, επικεφαλής πωλήσεων του στόλου της Renault, Emilio Ruiz-Roso, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού στην Leroy Merlin España. Alicia Galvez, Επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Alphabet Ισπανίας, Rocío Carrascosa, Διευθύνων Σύμβουλος της Alphabet Ισπανίας, Rodrigo de Salas, Διευθυντής Επικοινωνίας της Leroy Merlin España και Norbert van den Eijnden, Διευθύνων Σύμβουλος της Alphabet International. (Copyright Alphabet)

Προηγούμενο άρθροΤεχνητή νοημοσύνη από την Nexyad για την οδική ασφάλεια
Επόμενο άρθροΟ Harald Wilhelm μέλος του ΔΣ της Daimler AG