2019 Brussels Motor Show

Το GT X Experimental αποτυπώνει το όραμα της Opel για τη μετακίνηση του μέλλοντος: ηλεκτρική και πλήρως συνδεδεμένη. Το πρωτότυπο, που κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, δίνει επίσης μία πρώτη γεύση από το μέλλον της Opel ως συναρπαστικής, προσιτής, γερμανικής μάρκας.

Παρουσιάζοντας το Opel GT X Experimental – ένα συμπαγές, ηλεκτρικό SUV γεμάτο καινοτόμες ιδέες – για πρώτη φορά στο κοινό, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, ο επικεφαλής Πωλήσεων και Marketing της Opel, Xavier Duchemin, είπε, “Η Opel προσφέρει καινοτομίες, υψηλές τεχνολογίες και λύσεις μετακίνησης για όλους επί 120 χρόνια. Αυτή η φιλοδοξία είναι ισχυρότερη από ποτέ σήμερα, κάτι που καταδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο από το αυτοκίνητο που βρίσκεται εδώ δίπλα μου, στη σκηνή – το Opel GT X Experimental”.

Τα σχεδιαστικά στοιχεία ταυτότητας – όπως τα “Opel Vizor” και “Opel Compass” – θα αποτελέσουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των αυτοκινήτων Opel στην δεκαετία του 2020. “Το GT X Experimental ενσαρκώνει το όραμα της μάρκας μας, όπως ορίζεται στο PACE!” δήλωσε ο κ. Duchemin.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Xavier Duchemin – το PACE! δεν είναι απλά ένα σχέδιο δράσης για το μέλλον, αλλά και για το παρόν. Και ως παραδείγματα ανέφερε το νέο Combo Cargo, το οποίο ψηφίστηκε “International Van Of The Year 2019”, και το επιβατικό Combo Life, το οποίο ονομάστηκε “AUTOBEST Best-buy-car of Europe 2019”. “Από τον περασμένο Σεπτέμβριο που ξεκίνησαν οι πωλήσεις, έχουμε ήδη λάβει πάνω από 36.000 παραγγελίες για το νέο Combo, περισσότερες από το συνολικό αριθμό ταξινομήσεων του προκατόχου του στην Ευρώπη, ολόκληρο το 2017. Έχουμε λάβει σχεδόν 200.000 παραγγελίες για το νέο Insignia και το Grandland X και πάνω από 130.000 για το Crossland X» πρόσθεσε ο κ. Duchemin.

 

Προηγούμενο άρθροΒελγική περιφέρεια ξεκινά μαζική αγορά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων
Επόμενο άρθροToyota και Panasonic δημιουργούν κοινοπραξία για μπαταρίες